Loreal ve Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Karşılaştırması

Temizleme sularından kafa kafaya giden 2 ürünün karşılaştırmasını yapıcam sizlere bu yazımda, umarım fikir olabilir henüz kullanmamış olanlara.. Her ikisininde seveni memnun kalanı, hatta stok yapacak kadar tutkunu olan var. Özellikle bu Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunda bu şekilde..Ancak benim gözdem, bayılarak kullandığım ürünüm, Loreal kusursuz makyaj temizleme suyu..Kutu kutu bitirdim bu sudan, oldukça memnunum birde adından sıkça söz ettiren sevilen almayanı dövüyorlar niteliğinde popüler olan Garnier temizleme suyunu alıp kullanmak istedim artık, bitmeye yakın ve artık rahatça bir karşılaştırma yazısını yazabilirim diye düşündüm.. 
Loreal ve Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Karşılaştırması
Loreal kusursuz makyaj temizleme suyu tek bir hamlede tüm cildin makyajını temizlemeye yetiyor..Cildi zorlamıyor,temiz bir bitiş sağlıyor. Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı.Göz makyajını temizlemede de gayet rahat bir uygulama imkanı sunuyor, ağır göz makyajlarında 2.kez uygulama ihtiyacı duyabiliyorsunuz ancak geriye tertemiz bir görünüm kalıyor.. .Çift bazlı temizleyici kullanamayan ben için gayet sevdiğim bir özelliği bu.. Cidden kusursuz bir temizlemesi var.Karmadan yağlıya dönük bir cildim olmasına rağmen kuru ve hassas ciltler olanını tercih ettim ilk aldığımda öylede devam etti çünkü cildime gayet uyum sağladı. Temizleme sonrası nemlendirici sürme ihtiyacı hissediyorsunuz evet ancak bu Garnier temizleme suyunun verdiği kuruluktan çok daha az seviyede.Benim cildim Garnier kullanımından sonra daha fazla ve çabuk kuruma yapıyor.. Loreal temizleme suyunun içerisinde parfüm,alkol ve paraben yok. Hipoalerjik olduğu belirtiliyor..

Garnier Kusursuz makyaj temizleme suyunun seveni bahsettiğim gibi çok fazla, ancak geçmişte yaşadığım bir takım sıkıntılar yüzünde temkinli yaklaştığım bir marka olmasından dolayı çekinerek aldığım bir ürün oldu.. Ciddi anlamda cildimde bir sıkıntı yaratmadı ilk kullanımda minik minik kızarıklıklar oluştu sadece, bu anlamda tekrar alırım,stok yaparım diyecek kadar memnun kaldığım bir ürün olmadı açıkçası.. Bir önceki paragrafta belirttiğim gibi temizleme sonrası cildi kurutması ve germesi çok fark ediliyor, bir an önce nemlendirici sürme ihtiyacı hissediyorsunuz.Bunun yanında kusursuz bir temizlik yaptığını düşünmüyorum yani, bir kez daha üstünden geçmek gerekebiliyor. Temizleyicinin en sevdiğim yanı ambalajın ağız kısmı, Loreal'den daha rahat pamuğa alım yapılıyor, keşke diğeride bu şekilde olsaydı diyorum.. Yine içerisinde Parfüm,alkol ve paraben bulunmuyor..Loreal Temizleme suyu daha iyisini kullanana kadar severek kullanacağım ürünlerimden biri,uygun fiyatlı olması, rahat ulaşılabilir ve stok yapılabilir olması açısından cildimle de iyi anlaştığını düşünürsek uzun süre kullanacağım bir temizleyici oldu diyebilirim..
Benim cildimde her iki temizleme suyunun verdiği etkiler bu şekildeydi,umarım fikir olabilmiştir sizlere.Yinede tereddüt duyanlar için en azından küçük boylarını alıp denemelerini tavsiye ediyorum..

Loreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml, fiyatı 20 tl civarı, Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml, fiyatı 17 tl..Gratis, Watsons,alışveriş merkezleri ve çeşitli online satış sitelerinde bulunuyorlar..

19 yorum :

  1. bence de loreal daha iyidir bir de kapak kısmı o kadar saçma olmsaymış daha iyi olurmuş sürekli boşa gidiyor çünkü :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kapak kısmı Garnier'deki gibi olsaymış harika olurmuş :/

      Sil
  2. Ben Loreal'i henüz denemedim canım benim, anneler günü indirimini bekliyorum, deneyeceğim. Garnier'i ise pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Kötü bir ürün değil ama bu kadar alternatif arasında tercih edeceğim bir ürün de değil. Ben misel suları ön temizlik olarak kullanıp yüzümü yıkıyorum mutlaka. Garnier de gliserin var ve hafif yapışkan bir his bırakıyor. Şu an Neutrogena'yı deniyorum ve Bioderma'ya en yakın o gibi geldi. Yazısını yazacağım yakında. Neutrogena diğerlerine göre pahalı, 200 ml'si 23-25 TL arası sanırım, ben indirimden almıştım. Hala Bioderma favorim ama bir de Garnier'in argan yağlısını şimdi öve öve bitiremiyorlar. Çenem düştü, çok uzun yazdım canım arkadaşım :) Seni öpüyorum ve kaçıyorum <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım sayfalarca yazsan hiç sıkılmadan okurum biliyorsun sen yete rki yaz <3<3 Loreal'i indirimde mutlaka dene derim canım benim, hatta migros indirimleri biliyorsun daha iyi orayı tercih etmeni öneririm.Bioderma'yı merak ediyorum ben asıl onu bundan daha çok sevebilirmiyim bilemiyorum, deneyene kadar bu favorim.Garnier argan yağlısı evet pek sevildi, acayip merak ettim ama çift bazlı ürün kullanamamdan birde suyundan pek memnun kalamamam aklımı karıştırıyor alma konusunda, bilemiyorum ama sanırım deniycem o kadar sevilmişki :/ Seni çook öpüyorum ve kaçmanı hiiiç istemiyorum :) <3 <3

      Sil
  3. loreali denemedim bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. biodermayı deneyen biri olarak, garnierle pek bir farkını göremedim. ikiside göz makyajı çıkartmada başarısız, cilt makyajı çıkartmada ikiside aynı ayarda. ama fiyat oalrak garnier 3te1i fiyatta.
    hala göz makyajı için arıyorum bulamıyorum şöyle sağlam bir temizleyici garnierin çift fazlısı yeni evet ama kocaman şişeyi alıp hüsran duymakta var. keşke mini boyu da olsaydı.
    garnierin çift fazlısı için de gözleri yaktı diyende var, muhteşem diyende var. ya hatta bu ikimizinde kullandığı su için muhteşem göz makyajı çıkartıyor diyeni bile okudum. iyiki mini boyunu aldım diyorum. göz makyajında maalesef sınıfta kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'in mini boyunu almak en güzeli, biliyorum yani memnun kalmama ihtimalim çok yüksek :/ Yağlı his bırakması en çekindiğim konu,umarım yanılırım..

      Sil
  5. Garnier makyaj temizleme suyunu su anda kullanıyorum fakat memnun olduğum söylenemez bittiğinde yenisini almayı da düşünmüyorum.Zaten Garnier'e karşı ufak bir nefretim var nemlendiricisi yüzümü sivilcelerle doldurduğundan beri her hangi bir ürününü almaya korkar oldum. Yine çok faydalı bir yazı yazmışsın emeğine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'e bende mesafeliyim biraz neden böyle oluyor anlamıyorum markada var birşey :) Loreal kullanmanı öneririm canım sevebileceğini düşünüyorum, beğenmene sevindim canım benim :)

      Sil
  6. bende loreale bir türlü alışamadım.. garnier daha sıcak geliyor marka olarak:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte seveni çok fazla, keşke sevebilseydim bende :) Sevgiler..

      Sil
  7. ben kesinlikle Garnierciyim. :) Yorumlar için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke sevebilseydim bende :) Loreal'de aynen benim için öyle işte :) Rica ederim..

      Sil
  8. Evet dediğin doğru seven için bir iyi yanıda büyük olması kolay kolay bitmiyor ama ben bir an önce bitsin diye bol bol kullanıyorum, az kaldı :)) Beğenmene sevindim teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. Lorealin temizleme suyunu daha once hic kullanmadım denemek istiyorum Garnier bittikten sonra :) Teşekkürler yazı için!

    YanıtlaSil
  10. Loreali kullandım ve yüzümde küçük küçük sivilceler çıkarttı. Ayrıca makyajı iyi temizlediğini de söyleyemem. Loreal kullanmayın derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ürün her ciltte aynı etkiyi vermez. Sizin cildinizle anlaşamamış olabilir bu olası tıpkı garnier'ın benim yüzümde aynı sizdeki kötü etkileri yaptığı gibi. Ben asla kullanamyın diyemem onu mesela, bende farklıdır sizde farklı 😉

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel