The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj - Committed

Mat rujlar son dönemlerde oldukça popüler olmaya başladı malumunuzdur ki.Hemen hemen her marka mat bitişli, farklı yapılarda ürünler sundu piyasaya.Bunlardan biride The Balm'ın Meet Matte Hughes likit rujları..
Meet Matte Hughes rujların 3 rengi bulunuyor bende Adoring, Charming ve Committed..Aklımdaki ilk 3 bunlardı diğer bir kaç rengi daha var almak istediğim,özellikle diğer renkler daha çok yaz renkleri, mutlaka göz atın derim hazır yaz geliyorken.Bu yazıma konu olacak olan renk ise Committed.
The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj - Committed, nude ruj
Rujların genel özelliklerinden bahsetmek gerekirse, likit kremsi yapıda, yarı kesik sünger aplikatöre sahip olan bu rujların pigmentasyonları oldukça güzel.Dudağa kolay uygulanıp çok kısa bir sürede sabitleniyorlar.. Kalıcılığını gayet beğendim, sadece gün içerisinde eğer birşeyler yer içerseniz dudağınızın iç kesimlerinde hafif renk azalması oluyor, pul pul gibi bir görünüm gibi, sadece o zaman o kısımlara tazeleme gereği duyabilirsiniz..Aksi halde kalıcılığını gayet beğendim, günün erken saatlerinde uyguladığım ruj bir kere tazelememle akşam geç saatlere kadar kalıyor dudağımda ve temizlemesi kalıcılığından dolayı biraz zor çıkarırken, yağ bazlı bir temizleyici kullanmanızda fayda var, zira temizleme suyu yada sütleriyle kolay temizlenmiyorlar..

Bu yapıda mat, dudağın kusurlarını net belli eden rujları kullanmadan önce mutlaka dudağınızı güzel bir peelingten geçirin derim.Uygulamadan sonra mat pastel bir yapıya büründüğü için dudak ne kadar pürüzsüz olursa ruj dudakta o kadar hoş ve kalıcı olur.. Kullanmadan önce yapmanız gereken bir diğer şey ise hafif dudak balmı uygulamanız,çünkü dudağı kurutma özelliğine de sahip bu rujlar, hafif nemlendirdiğiniz dudaklarınıza uygularsanız kurutma etkisini en aza indirgemiş olursunuz..

Rujların en sevdiğim özelliklerinden biri de kokusu. Yapay keskin bir koku yerine, mentollü-şekerimsi bir kokuya sahip,bu koku dudakta kalıp sizi rahatsız etmiyor, hoş kalsa da ben yine rahatsız olmazdım diye düşünüyorum çünkü kokusunu çok sevdim :)

Dudağa uyguladığınızda mentollü bir his duyuyorsunuz.Sanki dudaklarınız dolgunlaşıyormuşcasına bir his bu ancak elbette dudak dolgunlaştırma özelliği yok, bu sadece rujun kalıcılığı ile ilgili içerisinde bulunan bir maddenin etkisi diye düşünüyorum..Bu etkiside dudağa ferahlık verdiği için hoşuma giden bir özellik oldu..
The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj - Committed
İlk sürüldüğündeki hali ve 1 dakika sonra ki matlaşmış hali
Committed dudağı ölü gibi göstermeyen bir nude.Şeftali nude de diyebiliriz. Her dudakta farklı farklı duruşu var aslında.Bazılarında soğuk nude gibi dururken bazılarında bende de olduğu gibi şeftali-hude durabiliyor.Buna rağmen diğer bilinen soğuk-kirli nude rujlardan çok farklı ve hoş bir nude renk.En severek kullandıklarımdan diyebilirim..Oldukça pratikler ve yoğun günlerin kurtarıcısı olarak görüyorum bu rujları..
The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj - Committed
The Balm'ın Meet Matte Hughes rujları seviyor ve tavsiye ediyorum, fiyatları 34,90 tl. Zaman zaman güzel indirimler yapılıyor takip etmenizde fayda var..Gratis mağazalarından The Balm ürünlerine ulaşabilirsiniz..

31 yorum :

  1. İlk indirimde kapacağım bunlardan ;)) Tabi bulunurlarsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulabilirsiniz, karaborsalar resmen :)

      Sil
  2. hem güzel kokulu hem de harika bir rengi varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kokuları çok güzel, renkleride öyle :)

      Sil
  3. bunları hiç denemedim ama herkes pek övüyor ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende o övgülere dayanamadım zaten, bendeki bu merak :) Pastel ve Golden rose mat rujlarını merak ediyorum birde.

      Sil
  4. ne indirimde ne indirimsiz ara tara hiçbiyerde bulamıyorum bu rengi :( ama gerçekten çok güzel rengi aramaya devam edicem ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle zor bulunuyor, o 3 renk resmen karaborsa :/ Umarım bulursun canım vede çok seversin sende :)

      Sil
  5. Tek kelime ile muhteşem, size de çok yakışmış!

    YanıtlaSil
  6. Bende de commited var sadece. Dudaklarımı çok kurutup, mahvediyor, biliyorsun çok kuru cildim ama bayramlarda, bolca el öpme zamanlarında kullanıyorum :) Rengi çok doğal ve güzel... Sana da çok yakışmış canım benim :) Bu arada ruj swatchlamışsın, gözümden kaçmadı, cesaret edemiyorum diyordun bak ne güzel olmuş <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy canım sorma bir cesaretle geçen ruj yazımda swatchladım artık bir mecbur alışıcam, hala zorlanıyorum ama :) Bayramlarda çok işe yarar evet bak hiç bu taraftan bakmamıştım:) rahatça öpebilirim artık,özellikle çocuklara yapışamıyordum, tamamdır :) <3 Kurutması evet can sıkıcı biraz ama işte bu kalıcılığı felan kapatıyor onu,ona rağmen sevdim :) <3 <3 <3

      Sil
  7. ah bunu da bir bulsam alacağım, harika bir renk...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel bir renk, umarım bulabilirsiniz..

      Sil
  8. renk mükemmel ama bulamıyorum bi türlü :(

    YanıtlaSil
  9. Renk tam benim sevdiğim! Keşke bulunabilse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke canım, indirimsiz dönemlerde bile standlarda bulmak mesele bunları :/

      Sil
  10. En sevdiğim rujlardan (: güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde sevdiklerimin arasına girdi :) Teşekkür ederim..

      Sil
  11. Umarım indirim de bulurum sana da çok yakışmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulabilirsin canım, teşekkür ediyorum canım eminim sanada çok yakışacaktır..

      Sil
  12. çok doğal ve hoşmuş rengi! bulabilirsem alayım:)

    YanıtlaSil
  13. Renk çok güzelmiş, size de çok yakışmış, en yakın zamanda ben de deneyeceğim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, eminim sizde de çok güzel duracaktır :)

      Sil
  14. Bu rujlardan neden bulamıyorum ki ben :(
    Commited rengi bende sanki dudağıma hiçbir şey sürmemişim gibi durdu :) Sende çok çok güzel durmuş :)
    Güzel günlerde kullan canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Sanırım dudak rengiyle alakalı bir durum,he ruj her dudakta aynı durmuyor ne yazık ki.Bende Pastelin mat rujlarını bulamıyorum bir bulsam :/

      Sil
  15. Renk iyi olabilir de tester denedim dudağım mentolden yandı, kokusu midemi bulandırdı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mentol size çok gelmiş, normalde o mentollü hissi ben seviyorum, sıkıntı yaşamıyorum..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel