The Balm In theBalm of Your Hand Vol.1 Palet

The Balm'ın Yılbaşında çıkardığı özel serisinden In the balm of your Hand paleti bu yazımın konuğu. Palet bana göre o kadar güzel düşünülmüş ve özenli seçimler yapılmış ki, ciddi anlamda The Balm'ın en çok sevilen ürünlerinin toplanması tek bir palette yer alması gerçekten paleti oldukça işlevsel kılmış.. Özellikle markanın ürünleri tek tek almak yerine bu paletle sahip olmak oldukça mantıklı diye düşünüyorum..Çünkü içerisinde benimde uzun zamandır merak ettiğim bir çok ürün mevcut, bu şekilde sahip olmak hem çekmecelerinizde yer tutması hemde seyahatlerde yanınızda tek bir paletle bir çok ürününü yer alması açısından oldukça güzel düşünülmüş bir palet..
The Balm In theBalm of Your Hand Vol.1 Palet
Palette 3 adet allık, 1 adet bronzer, 1 adet aydınlatıcı, 4 adet far, 1 adet ruj-krem allık ve 1 adet ruj bulunuyor.. Gördüğünüz gibi sadece bir fondöten,pudra ve maskara ile çantanıza bu güzel paleti atıp en az yükle seyahatlerinize çıkabilirsiniz, içerisinde yok yok..

Paletin detaylarına geçersek. Paletteki 3 allıktan biri Hot Mama allık ki bu The Balmın en sevilen allığı ve Nars Orgasm allığa muadil gösterilen bir ürün..Şeftali tonlarında içerisinde altın ışıltılar bulunduran, kullanıldığında ekstra bir aydınlatıcıya ihtiyaç duyamayacağınız bir allık. Her cilt rengine uyup sağlayacağını düşünüyorum, öyle ki beyaz tenlide başka, esmer tenlerde bambaşka duran bir renk,sihir gibi..

Bir diğer allığı Instaın allıklardan Argyle.Bu renk Türkiye'ye gelmedi ne yazık ki ama Frat Boy allığa yakın sayılabilecek bir renk. Toz pembe, çok doğal bitişli ve tamamen mat içerisinde ışıltı barındırmayan yapıda..
Paletteki son allık ise bayılarak kullandığım Cabanaboy. Şeftali-bürdüm renklerinde, çok hafif simlere sahip ancak belli belirsiz yok gibi duran doğal bir aydınlık veren bir allık.. Bu allıkların pigmentasyonları çok güzel, yapıları yumuşacık.
hot mama,bahama mama,argyle ınstain allık,cabanaboy
cabanaboy,hot mama,bahama mama
Paleti alma sebeplerinden biride bana göre meşhur bronzerı Bahama Mama bana göre. Bronzer allıklara göre daha zor biten bir ürün bu nedenle bu gramaj gayet yeterli ve uzun soluklu kullanılabilir diye düşünüyorum.. Kontür işlemi için Bahama mama piyasadaki en iyilerden biri fiyat skalası içerisinde..
bahama mama
Paletteki ürünlerden biride Mary Lou aydınlatıcı. Orjinal boyunu hali hazırda severek kullandığım için palette olmasına sevindiğim bir ürün diyebilirim, çünkü seyahatlerde yanımda taşıma çekiniyordum, çok çabuk kırılabilir çünkü, kocaman bir aydınlatıcıyı çantanızda taşımak yerine bu paleti yanınıza almak çok çok daha avantaj.. Özellikle beyaz cilt tonuna sahip olanların bayılarak kullanacağı aynı zamanda far olarakta kullanacakları işlevsel bir ürün..
mary lou manizer
Benim bu paleti asıl alma nedenim ise Shady Lady paleti bulamadığım için uzu zamandır, paletinde içerisinde bulunan İnsane Jane adlı bu farı. Bu renge bayılıyorum, hem Shady Lady vol2 ve special edition serisini uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum. Palete en sevdiklerimde konulunca içim gitti resmen kesinlikle almam gerekiyor dedim ve sonunda kavuştum :)  Metalik gri, içerisindeki sedefli yapısı harika bir geçiş sağlıyor, yapısı yumuşacık ve pigmentasyonu harika.Bayılarak kullanıyorum..
shady lady palet,nude tude sexy
Bahsettiğim diğer Shady Lady palet renklerinden biri Mischevious Marissa rengi.Çok güzel bir şeftali, şampanya rengi, sedefli yapıda ve sim barındırmıyor.. Bu rengide severek kullanıyorum ve keşke Shady Lady paletini bulabilsem diyorum, diğer renklerde bu formda ve ben bu yapıdaki farlara bayılıyorum..
Paletteki diğer renk Nude Tude paletteki koyu mürdüm-bordo tonlardaki Sexy rengi..Bu renk Tude palette en sık kullandığım renklerden, yalnız şunu söylemeliyim, paletteki farın yapısı daha yumuşak bu palette biraz sert olduğunu gözlemledim, tek farkı bu diyebilirim.. 
Bir diğer farımız ise Balm Jovi Paletteki Lead Zeppelin adlı metalik yeşil tonlardaki far.. Bu rengi çok kısa kullanmak zorunda kaldığım balm jovi paletimde severek kullanıyordum, kahverengi gözlerime çok yakıştırdığım bir renkti, uzun zaman sonra yine kullanmak güzel oldu.İçerinde minik simler bulunduran,yumuşak yapıda bir far..
balm jovi palet
The Balm In theBalm of Your Hand Vol.1 Palet
Paletin son ikililerinden bir Apples paletteki hem ruj hemde krem allık olarak kullanılabilen renklerden Caramel rengi. Doğal bir şeftali, ıslak yapıda ve kokusu harika.Nemlendirmesi ve doğal bitişi günlük kullanım için çok ideal..
Paletin en sevdiğim ürünlerden biride Mia Moore adlı ruju..Çok güzel canlı bir kırımızı tonu var, kalıcılığı ise cidden şaşırttı beni, kalıcılığının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum,kolumdaki izi hala duruyor Garnier temizleme suyu ile sildiğim halde! Daha önce almadığıma pişman oldum, sanıyorum orjinal boyunuda alıcam..
mia moore,apples palet
mia moore ruj, apples palet
Ben bu paleti onca ürünü ayrı ayrı almak istemeyenler için biçilmiş kaftan olarak görüyorum..The Balmın bestsellerini buluşturan bu paletin çok büyük bir olasılıkla ikinciside gelecek, çünkü palette Vol.1 ibaresi kullanılmış buda demek oluyor ki 2. bir The Balm en sevilenler paleti gelecek.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Gratis mağazalarında satılan The Balm In the balm of your Hand paletin normal satış fiyatı 92 tl ancak indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.Fiyatını ciddi derece hak ettiğini düşünüyor ve kesinlikle tavsiye  ediyorum...

27 yorum :

  1. hem çok kullanışlı ürünler var hemde çok pratik bi palet güzel düşünülmüş :) sende güzel günlerde kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok güzel düşünülmüş :) Teşekkür ederim canım :) :*

      Sil
  2. Almak istediğim harika bir palet, seyahatler için ideal :) Paylaşım için teşekkürler, sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ;) Kesinlikle çok ideal oldukça pratik :)

      Sil
  3. Bu palet harikaymış! Bu indirimde Gratis'e gitmedim, ihtiyacım olan her şeyi aldığımdan ve bu kez bir servet harcadığımdan hem de yol üzeri olmadığından... Çok kullanışlıymış canım, görsem kesin alırdım :) Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden harika canım, denk gelebilirsen mutlaka bir bak derim :) Çok yüklenince alışverişe sonra herşey göze fazla geliyor canım haklısın, teşekkür ediyorum canım benim :)

      Sil
  4. Mükemmel bir palet. Ama ben nedense bu paleti normal satış fiyatındayken de göremedim, indirimde de hiç rastlamadım. Üstelik 3 Gratis mağazasına bakıyorum sürekli. Çok garip bir durum. İndirimde ne kadar oluyor fiyatı yaklaşık olarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk çıktığı zaman evet bazı mağazalarında yoktu ancak artık bir çok mağazasında bulunuyor.Çoğu zaman standa hepsini koymuyorlar genelde tester oluyor sormanızda fayda var.%40 İndirimle 55 tl gibi bir fiyata düşüyor, tavsiye diyorum :)

      Sil
  5. Çok güzel anlatmışsınız kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, ben teşekkür ederim :)

      Sil
  6. En yakın zamanda kendime bir palet alacağım, o kadar özendim ki, peki bu palet hala satılıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette satılıyor, diğer paletleri gibi aynı şekilde indirime de giriyor, değerlendirin derim bir çok ürünü aynı palette toplamak kullanım kolaylığıda sağlıyor..

      Sil
  7. Kesinlikle alınması gereken bir paletmiş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tek tek almaya bir türlü fırsat olmayan ürünlere tek palette sahip olmak çok güzel :)

      Sil
  8. Palet şahane ama neredeyse hepsi var bende özellikle de Bahama ve mary lou o yüzden alamadım tabi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tek ürünler varsa tabi almaya gerek olmayan bir palet.Bende sadece Mary lou ve sexy far var diğerlerini merak edip denk getirememiştim güzel oldu :)

      Sil
  9. Bayıldım palete :) güzel yazınız için teşekkürler..
    Bende bakıcam mutlaka hatta almayı bile düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim,ben teşekkür ederim.. Oldukça avantajlı ve işlevsel bir palet, eğer diğer ürünler elinizde yoksa almak çok akıllıca bir seçim olacaktır..

      Sil
  10. Ben de bu paleti çok istiyorum ama ne yazık ki indirim dönemlerinde bulabilmek mümkün değil :( Sanırım yazından sonra indirimsiz fiyatıyla da olsa alacağım. Çok açıklayıcı güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık canım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabredip indirimli halini bulabilirsen çok daha avantajlı bir alışveriş yapmış olursun canım yinede sen bilirsin bana göre normal fiyatınıda hak eden bir palet tabi, dediğin gibi artık indirme dahil oldukları için çabuk tükenebilirler kollamak lazım :) Beğenmene sevindim canım, sevgiler :)

      Sil
  11. ayrı ayrı ürünlerim olmasa kesinlikle ben de bu paleti alırdım diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde aydınlatıcı dışında bir kaç tane daha ürünüm olsaydı paletin içerisindekilerden bende düşünmezdim..

      Sil
  12. Sevdim bu paleti almak istiyorum, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacağını düşünüyorum kesinlikle, teşekkür ederim :)

      Sil
  13. Canım benim işine yaramasına nasıl sevindim anlatamam :) Umarım aldığında sende benim kadar severek kullanırsın ve senin yazınıda en az senin aldığın keyifle okurum :) Çok teşekkür ederim <3 :)

    YanıtlaSil
  14. emeğine sağlık canım the balm ürünlerine bayılıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, aynen bende çok memnunum her ürününden neredeyse..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel