L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Mascara

L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Maskara severek kullandığım hatta yedeklediğim tek başına performansını beğendiğim maskaralardan biri, biliyorum yazmakta epey geç kaldım ancak son alışverişimde hazırda stok yapmışken yaz artık dedim, maskara yazıları beni en çok zorlayanlar açıkçası biraz ağırdan alıyorum itiraf ediyorum :/ 
L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Mascara
Ürün sık dizilmiş silikon kıllara sahip. Fırçanın ucuna doğru daralan kısmı çok güzel düşünülmüş çünkü tüm kirpiklerinize en uçtakilere bile rahatça ulaşabilmenize olanak sağlıyor.Bu anlamda en rahat kullandığım fırça yapısına sahip maskaralardan biri diyebilirim.. Esnek fırça başlığı sürümde bir diğer kolaylık sağlayan etken, zorlanmadan yine rahatça uygulamanızı yapabiliyorsunuz.. 
L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Mascara
Maskaranın sevdiğim bir diğer özellikle ise kokusu.Yapay ağır bir koku yerine daha yumuşak hoş bir kokusu var, maskarada bile koku ilk ilgilendiğim detaylardan gördüğünüz gibi :) Renk vermesi gayet başarılı, siyahı normal siyah maskaralara göre biraz daha yoğun ancak karbon siyahıda denecek kadar simsiyah bir rengi yok ne yazık ki,ortanın biraz üzerinde bir siyahlıkta sadece, buda gayet yeterli diye düşünüyorum.. 

Tek katta bile tek tek ayrılmış ve kıvrılmış kirpiklere kavuşabiliyorsunuz.. Bunun yanı sıra 2 ve üzeri katlarda uygulamada ki verdiği dolgunluk muazzam,resimde de görebileceğiniz gibi sadece 3 kat uygulamadaki verdiği dolgunluk gayet tatmin edici boyutta, sizce de öyle değil mi?  Ki dolu dolu alıp 3 kat sürülmedi, 2.kattan sonra tekrar alım yapmadan geçtim üzerinden, düşünün..Buna rağmen topaklanma yapmaması beni mutlu eden bir diğer özelliği.
L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Mascara
Bayılazağım der gibi bakmışım biraz, maskara fotoğraflamaya bir ısınamadım :)
Tek sıkıntı alt kirpiklere ürünü uygulamakta sıkıntı yaşıyorum, çünkü alt kirpiklerim de neredeyse üstleri kadar uzun sayıldığı için cildimle gün içerisinde çok temas ediyor ve dökülme yaşayabiliyorum, bu nedenle bu maskarayı alt kirpiklerime mümkün olduğunda sürmemeye çalışıyorum, cidden etkisi çok güzel ve alt kirpiklerde biraz abartı kaçabiliyor..

Maskaranın kirpikten temizlenmeside sizi çok zorlamıyor evet kolayda çıkmıyor ancak çok uğraştırmıyorda.Her ne kadar ben kullanmıyor olsam da sizler çift bazlı göz makyajı temizleyiciniz ile çok daha kolay bir şekilde ürünü temizleyebilirsiniz..

L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Maskara'dan ben genel olarak memnunum, severek kullanıyorum ve tavsiyede ediyorum..Ben Gratis'ten almıştım o dönem hediyesiyle birlikte indirimdeydi 28 tl idi sanırım, son büyük indirimde ise yedekledim onuda %40 gibi bir indirimle almıştım.. Ürünün fiyatı 40,00 tl civarı.. Gratis,Watsons ve tüm kozmetik mağazalarından ulaşabilirsiniz..

22 yorum :

  1. Etkisi gerçekten çok güzel... Volume benim için maskarada en önemli detay.. Merak da ediyorum teşekkürler. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle volume benim içinde çok önemli, makyajda kilit noktası kirpikler,faydalı olmasına sevindim..Sevgiler..

      Sil
  2. Cok guzel gorunuyor etkisi ozellikle kil yapisi harika görünüyor guzel gunlerde kullanin (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kıl yapısı kirpikleri kavramada çok başarılı, teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Gerçekten çok güzel hacim vermiş, inanamadım :) Benim kirpiklerim de uzun, dolayısıyla hacim veren maskaraları tercih ediyorum canım. Bir de maskara stoğum var ki, sorma! Asla ürün yedeklemem ama maskara olunca dayanamıyorum, hiç almasam 2-3 yıl yetecek sayıdalar şu anda :) Bunu da ekleyeceğim çekmeceye galiba. :)) Ellerine emeklerine sağlık canım benim :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim eminim senin güzel kirpiklerinde de harika bir etki yaratacaktır. Maskara denmesin bana dayanamıyorum, evde yeter bir daha almam diyorum alışverişe gittimmi aklım başımdan gidiyor, bunların yedeği hiç göze batmıyor nedense :) Çok teşekkür ederim canım benim :) <3 :*

      Sil
  4. Çok başarılı buldum. Bu ürünü kullanmadım hiç ama merak ettim.
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün kullanıp memnun kalırsınız, rica ederim :)

      Sil
  5. Bende çok çok beğendim fiyatı da gayet uygun kesinlikle. Bu kadar iyi oldugunu bilseydim baska bir maskara almazdım indirim zamanını bekliyorum sabırsızlıkla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim zamanı mutlaka bir bak derim canım, emin ol seveceksin cidden başarılı çünkü :)

      Sil
  6. Harika gerçekten!Bende çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  7. Çok iyi gözüküyor.Etkisi hoşuma gitti :) Bu arada maskara yokken bile kirpikleriniz çok güzel :)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar
    Sizin blogunuzu yeni buldum. Ben makyaj malzemeler konusunda pek fazla bilgi sahibi değilim. Böyle bloglar çok faydalı oluyo:) sizi takibe aldım. Bloguma da beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz. Umarım işinize yarayacak bilgiler edinirsiniz blogumda, çok sevinirim :) Elbette geliyorum blogunuza, sevgiler.. :)

      Sil
  9. Harikaymış deniycem bende beklerim sayfama :)

    YanıtlaSil
  10. Süper kirpikler not aldım bu maskarayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı bir ürün canım, sende memnun kalırsın diye düşünüyorum :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel