Wet n Wild - Wild Shine Oje / Casting Call - E462

Wet n Wild - Wild Shine serisinden Casting Call isimli E462 numaralı bu hoş ojeden bahsetmek istiyorum size.. Wet n Wild markasına ait bir çok ürünü severek, memnun kalarak kullanıyorum takip edenler bilir.. Markanın ojelerini de severek kullandığım o ürünler içerisinde sayabilirim.. 


Wild Shine serisinden bir kaç rengi daha kullanıyorum ve de gayet memnunum.. Sürümü, kuruma süresi gayet yerinde.. Tek katta net bitiş sağlayan, ne çok yoğun nede çok sıvı bir yapısı var, orta karar bir ürün.. Çok çabuk bozulmayan da bir yapısı var ayrıca.. 


Ben  normalde tek kat oje süremiyorum, mutlaka iki ve katları uyguluyorum. 
Bu ojede iki kat uygulanmış hali, açık kahve - koyu somon bir rengi var. Ojenin altına ilk önce Gratis'lerde satılan NK Çukur ve çizgi doldurucu bu ojesini uyguladım, ihtiyaç duyduğum zamanlar uyguluyorum ve daha düz, satin bir bitiş sağlıyorum oje sürümünde.. Bazı zamanlar sadece onu sürdüğümde oluyor, tırnağı temiz gösterdiğini düşünüyorum, o görüntüyü seviyorum.. NK markasının diğer ürünlerini de severek ve memnun kalarak kullanıyorum ayrıca, tavsiye edebileceğim başarılı bir marka..


Wet n Wild markasının diğer oje serilerinde de gayet güzel renkler var, fiyat olarak seriden seriye farklılık gösteriyor ancak indirim zamanlarını yakalarsanız hoşunuza giden bir kaç rengini deneyin derim..

Wet n Wild Gratis mağazalarında ve gayet uygun fiyatlara satılmakta, hala markanın ürünlerini denememiş olanınız varsa, mutlaka deneyin görün derim..

8 yorum :

  1. Geçen indirimden alma şansına eriştiğim ürünlerden biriydi Wet'n Wild'ın ürünleri ben pek memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  2. Dün aynı serinin E417F eggplant frost rengini sürdüm. tek kat olmasına rağmen bir türlü kurumak bilmedi. sabah uyandığımda ise tırnaklarımın bozulmuş olduğunu gördüm. renkler harika ancak kullanım açısından zor biraz sanki :'')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rahat kullanıyorum aslında ama neden öyle oldu ki? Ojeden ojeye belkide fark ediyordur, koyu-açık dengesi bazen bozulabiliyor.. Kurutucu oje öneririm, Golden rose en başarılı olan örneğin..

      Sil
  3. Senin muhteşem çekimler için bile alınır denenir bu oje canım :) Çok hoş bir renkmiş gerçekten. Açık kahve-koyu somon... Renge bayıldım...!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım benim çok teşekkür ederim çok naifsin :) Evet rengi çok şık duruyor tırnakta..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel