Benri Aseton

Gratis'in kendi markalarından biri olan Benri'nin asetonlarını oldukça başarılı buluyorum. Pamuklarını da keza öyle.. Hatta keşfettiğimden bu yana çok zor durumda kalmadıkça başka bir marka aseton kullanmadım diyebilirim. 

Oldukça bereketli bir ürün, 450 ml lik büyükçe bir gramajı var, fiyatını da düşünürsek gayet hesaplı ve de başarılı. Benri markasına ait koyu ojeleri çıkarmak için özel olarak üretilmiş asetonu da mevcut onu da çok severek kullanıyorum. Bunlar da koyu oje çıkarmada gayet iyiler. Genel olarak markanın asetonları gayet iyi iş çıkarıyorlar bana göre. 

Benri Aseton

Diğer asetonlarda sıklıkla karşılaştığım tırnak soyulmalarını bu asetonlarda yaşamadım. Nemlendirmesi, hafif ve hoş kokusu gayet hoşuma gitti. Uzunca bir süredir kullanıyorum bu ürünleri, hemen hemen her çeşidini kullandım diyebilirim.İçlerinde diğerlerine nazaran daha az memnun kaldığım çeşidi asetonsuz olan çeşidi. Sanki onunla çok daha fazla uğraştığımı hissettim ojemi çıkarırken. Diğerlerinde böyle bir sorunla karşılaşmadım, gayet rahat ve sorunsuz çok fazla uğraşmadan kolayca çıkarıyorum.


Benri Aseton

Şişeleri çok hoş ve rahat. Tek elle rahatça ojelerinizi çıkarabilecek bir mekanizmaya sahip. Fotoğrafta da görüldüğü gibi Gliserinli olandan iki tane var orada. Sarı ve az olan aslında asetonsuz oje temizleyici, onun şişesi normal aseton şişeleri gibi daha küçük ve mekanizması yok, ben biten Gliserinli aseton şişesine alımı kolay olması açısında boşalttım. 

Benri Aseton

Dediğim gibi ben Benri markasına ait bu asetonlardan oldukça memnunum, en çok tüketilen kişisel bakım ürünü oje temizleyicilerdir bizim evde, annem ve benim için en sık kullandığımız ürünlerin başında gelir. Hatta öyle ki tek tek almakla baş edemiyor stoklayıp bitmeden alıyoruz.. 

Tırnağı yıpratmadan, kurutmadan, ojeyi tırnaktan arındırmada gayet başarılı bu ürünleri Gratis mağazalarından 7 tl gibi bir fiyata, indirim dönemlerinde de daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz..

10 yorum :

  1. merhaba beni de bloğumda çevrelerinize eklerseniz sevinirim yeniyim de desteğiniz olur umarım :) http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz, elbette blogunuzu takibe aldım.Başarılar diliyorum, hayırlı olsun blogunuz :)

      Sil
  2. Benri Aseton'u gerçekten çok seviyorum, hem çabuk bitmiyor hem de performansı yüksek :)

    YanıtlaSil
  3. Çabucak çıkarıyorsa madem e biz de şans verelim :)

    YanıtlaSil
  4. Bende çok memnunum benrinin asetonlarından. Koyu ojeler için olanını kullanıyorum ve çok başarılı.
    Blog keşif etkinliğinden gördüm sizi bana da beklerim :)
    http://hazafgiller.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, evet koyu ojeler için olanı da çok başarılı..Elbette geliyorum blogunuza :)

      Sil
  5. Maalesef hic bir yerde bulunmuyor bende cok seviyorum bunu aramafigim bakmafigim yer kalmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Gratis mağazalarında bulunuyor aslında ama,bilemedim..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel