Ziaja Keçi Sütü El ve Tırnak Bakım Kremi İncelemesi

Malum bu pandemi döneminde o kadar sık ellerimizi yıkıyoruz ki derimiz bir yerde destek istiyor, o hassaslığın önüne geçebilmemiz adına da el bakım ürünlerine ihtiyaç duyuyoruz.  Pandemi'den önce de severek kullandığım hatta favori el kremim Ziaja keçi sütlü el ve tırnak bakım kremini bu süreçte o hassaslığın önüne geçebilsin diye keyifle kullanıyorum. Kokusuna ayrı verdiği etkiye ayrı bayılıyorum.

keçi sütü el ve tırnak bakım kremi, nemlendirici
Verdiği yumuşacık sonuç çok hoşuma gidiyor. Ürün gayet hızlı emiliyor, ellerinizde o yapış yapış his oluşmuyor. Kremi ellerime daha çok gece yatarken sürmeyi tercih ediyorum, sabaha yumuşacık ellerle uyanmak çok hoş. Krem cilde yoğun nemlendirme sağlayarak, deriyi yumuşatıp esneklik kazandırıyor. Ziaja keçi sütlü el ve tırnak bakım kremi aynı zamanda tırnakların yapısınıda kuvvetlendirip, güçlenmesine yardımcı oluyor. Bu özelliğide gayet başarılı.

Ziaja Keçi Sütü El Ve Tırnak Bakım Kremi
Gün içinde de kullanımda sizi asla zorlamayacak bir yapısı var. Belirttiğim gibi emilimi hızlı, ellerinizde birşey varmış hissi oluşmuyor bu bakımdan gün içinde de rahatlıkla bu el kremini kullanabilirisiniz.

Ziaja keçi sütlü el ve tırnak bakım kremi'nin kokusuna ayrı bayıldığımı söylemiştim. Tertemiz bir kokusu var. Pudralı gibi yumuşacık bir koku bu. Diğer çeşitlerininde kokusuna baktım ancak kesinlikle favorim keçi sütlü olan bu çeşiti. 

Ziaja Keçi Sütlü El Ve Tırnak Bakım Kremi
Ellerinizi çok sık yıkıyor ve yoruyorsanız mutlaka bakımınızıda yapın, maalesef ellerimiz çok çabuk yıpranıyor ve kalıcı hale gelebiliyor.

Ziaja keçi sütlü el ve tırnak bakım kremi ve markanın diğer tüm ürünleri Watsons, Rossman, Gratis, Eveshop gibi kozmetik mağazalarının yanı sıra, zincir alışveriş marketleri ve eczanelerde de satılmakta. 80 ml ve indirimsiz fiyatı 44,95 TL. Sık sık indirime gidiyor hatta ben 12 TL gibi bi fiyata almıştım, çok iyi bir indirim olmuştu o dönem, takip etmenizde fayda var.

3 yorum :

  1. Gerçekten çok başarılı bir krem

    YanıtlaSil
  2. İnan bana deneyince de pişman olmayacaksın canım, cidden çok güzel bir krem. Teşekkür ederim canım benim bitanesin <3

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel