Bade Natural Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey

Bade Natural ürünleri içeriklerinin %100 doğal olması sebebiyle oldukça dikkatimi çeken bir markaydı. Bir çok alanda kullanılabilir ürünlere sahip, yelpazesi oldukça geniş bir marka. Özellikle cilt ve saç ürünlerini kullanıp memnun kalan çok arkadaşım var. Benim markadan ilk deneme fırsatı bulduğum ürün Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Spreyi oldu. Şişenin kapağını daha açar açmaz o saf, temiz ve katıksız kokuyu net alabiliyorsunuz. 

Kısaca ürünün özelliklerine değinmem gerekirse;
  • İçeriğinde bulunan %100 doğal limon otu, nane ve okaliptüs yağları ile çevresel faktörlere karşı defans oluştururken, lavanta yağının rahatlatıcı etkisi ile de bulunduğunuz ortamın havasını değiştirir ve ruhunuzu besler.
  • Özellikle yaz aylarında maruz kaldığımız sinek, böcek türevlerinin yarattığı ısırık ve kaşıntılara miss gibi kokusuyla hem doğal çözüm hemde buram buram doğa kokan bir body sprey olması açısından oldukça işlevsel de bir ürün. 
  • İçeriğindeki papatya suyu, cildinizin nemlenmesini destekler. 
  • İçeriğinde bulunan keskin ve güçlü bitkisel kokuların sayesinde çevresel faktörlerin cildimiz üzerinde yarattığı olumsuz etkileri en aza indirir.
  • Bade Natural Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey, %100 doğal içeriği ile çocukların dahi kullanımına uygundur. 
  • Cildinize kullanabileceğiniz gibi bulduğunuz ortamın havasını değiştirmek yada eşyalarınızın üzerine sıkmak istediğinizde %100 doğal içerikli Bade Natural Limon Otu Vücut Koruyucu Spreyini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
İçindekiler: Lavandula angustifolia Flower Water, Chamomilla recutita Flower Water, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cymbopogon flexuosus Oil, Cymbopogon winterianus Herb Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Lavandula angustifolia Flower Oil,Mentha piperita Oil, Pogostemon cablin Leaf Oil, Cedrus atlantica Bark Oil.

Aktif Bileşenler: Limon Otu, Okaliptus, Lavanta, Nane, Paçuli, Sitronella,Sedir Ağacı yağı.
Bade Natural Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey

Bade Natural Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey bana çoook eskilerden, saf, temiz, tertemiz birşeylerin kokusunu anımsatıyor. İçerisindeki doğal ve keskin kokular hoşuma gidiyor açıkçası. Tüm bu güzel hissettirdiklerinin yanında, yaz aylarının korkulu rüyası sinekleri kovmak içinde harika bir ürün bence. kaldı ki içeriğindeki bir çok ürünü zaten normal hayattada sinekleri kovmak için kullanıyoruz, bu sprey 2in1 ürün olarak, misler gibi kokunun keyfini çıkarırken, çevresel faktörlerede karşı bizleri korumayı başarıyor. 
,body spray, vücut spreyi, Bade Natural Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey

Şişesi cam ve çok şık. Açıkçası bir body spreye göre gayet güzel bir şişesi var diyebilirim, benim hoşuma gitti. Kapağı ve püskürtme mekanizması oldukça sağlam ve ''tık'' diye oturan, çantaya atsanız dahi kapağının açılma ihtimali pek olmayan bir düzeneğe sahip. Bu genelde özellikle seyahatlerde bir çoğumuzun başına maalesefki gelen bir durum, ancak bu üründe o sıkıntıyı yaşayacağımı pek düşünmüyorum, keza kapağı çok sağlam kapanıyor. Püskürtme mekanizması ürünü eşit ve geniş bir alana püskürtüyor.Fazla fazla ürün gitmemiş ve sıkılan heryerede ürün ulaşmış oluyor, buda benim için güzel bir detay açıkçası. 
Dip Not: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalamanız öneriliyor.

Bade Natural Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey benim keyifle kullandığım bir ürün, sizlere de bu işlevsel ürünü denemenizi öneririm. 

5 yorum :

  1. güle güle kullan tatlım listeme yazdım hemen bu ürünü
    sevgiler:)
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Sende seversin umarım :)
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Güle güle kullan canım bade naturalürünlerini seviyorum , buna da şans verebilirim elimdeki ürünleri azaltınca 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diğer ürünlerini merak ediyorum özellikle cilt için olanları :) Teşekkür ederim canım <3

      Sil
  3. Merak ettim bu ürünü bakacağım :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel