NEW WELL MAKYAJ ÜRÜNLERİ - 1

Geçen hafta New Well'den içi dolu dolu güzel bir paket aldım. Daha önce markanın herhangi bir ürününü kullanmamıştım. (şimdi favori ürünüm var:)) Ama çok merak ettiğim çok iddalı bir ürünü vardı, yoğun kapatıcı fondöteni, onu çok merak ediyordum kutudan çıksaydı harika olurdu :) Gelen bu paketle ilk kez deneyimlediğim ürünlerin bir kısmı hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Diğer kısmınıda bir başka yazıda sizlere aktarıcam. Umarım sizlere de fikir olur. 

Hayvanlar üzerinde test yapmayan, ürünleri dermatolojik olarak testten geçiren, bulunabilirliği, uygun fiyatı ve ürün yelpazesinin genişliği ile New Well son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.


New Well Derma Eyeshadow 24 palet

New Well Derma Eyeshadow Far paleti' nin içerisinde yarı yarıya sedefli ve mat renkler bulunuyor. Renklerin pigmentasyonları genel olarak iyi. Altına bir far bazı ile çok daha net renkleri yakalayabiliyorsunuz. 
new well far paleti

Paletteki renkleri kullanarak yaptığım göz makyajım aşağıda, ben altına bir baz ile uygulama yaptım. Sedefli farları genelde daha çok sevdiğim ve sık kullandığım için paletteki renk kombinasyonları benim oldukça hoşuma gitti. Kullanılmayacak bir renk yok diyebilirim. Mat farlarda gayet iyi seçilmiş, her mevsime uyabilecek renkler bulunuyor palette. Kısacası genel olarak renk seçimleri gayet uyumlu ve genele hitap edecek türde. Makyajda ayrıca merak ettiğim bir diğer iddalı ürünü olan Bio-Herbal 7 İN 1 Maskara' kullandım. 
Bu ve görseldeki diğer ürünleri ayrı bir yazıda sizlerle detaylıca paylaşıcam.

new well far paleti

Far paleti ürünü fırçaya alırken tozutma yapıyor evet, bu biraz sıkıntı ancak çok ilginçtir ki, uygularken göz altlarınıza dökülme, bulaşma vs yapmıyor. Fırçayla ürünü alırken eyvah dedim ama uygularken ki performansı beni şaşırttı cidden. Dağıtması güzel, öyle göz kapağınızda kalıp gibi kalan türden bir yapısı yok. Gayet alınabilir bonus renklere sahip bir palet.

new well far paleti

New Well Prof Porcelain Make-Up Powder

4 farklı renk seçeneğine sahip, toz toz değil daha yumuşak dokuya sahip bir pudra. Fondöteninizin kalıcılığını sağladığı gibi daha pürüzsüz bir ciltte sunuyor aynı zamanda. Fondötenin üzerine kullanıldığı gibi tek başınada bu pudrayı kullanıp kusurlarınızı yüksek kapatıcılığı sayesinde fondötene gerek kalmadan gizleyebilirsiniz. Ben fondöten üzerine uyguladım ve gerçekten örtücülük anlamında beni yeterince tatmin etti. Tek başına kullanımda da performansını merak ediyorum açıkçası. 

Yumuşacık uygulaması çok kolay. Yine far paletindeki tozutma olayı bunda da mevcut ama farlardakinden çok daha az diyebilirim. Bunda tamamen toz değil kremsi yapıyada sahip olmasının etkisi var elbette. Porselen gibi bir cilde sahip olmak isteyenlerin uygun fiyatı ve kolay bulunabilirliğinide düşürsek bence göz atılması gereken bir ürün.. New Well Prof. Porcelain Make-Up Powder bende ki NW22 numarası.

new well porselen pudra

New Well Derma Cover Hıghlıghter Palet

3 farklı renk seçeneğine sahip bu aydınlatıcı palet her cilt tonuna uyum sağalayabilecek şekilde renklendirilmiş. Uygulaması kolay ve yumuşak. Dağıtmasıda bir o kadar rahat ve üst üste uygulama yapmaya olanak sağlayacak türde bir renk vermesi var. ''Elim fazla gitti, eyvah disko touna döndüm !'' korkusu yaşanmasının önüne geçiyor böylelikle. 
Ben aydınlatıcılarımı far olarakta kullanmayı sevdiğim için bu paletteki renkleride aynı şekilde göz kapaklarıma, göz pınarlarımı aydınlatmada kullanmaya devam edicem. Özellikle paletin en açık rengi göz pınarlarını aydınlatma kullanılabilir güzel bir aydınlığa sahip. Bu üründe de tozutma olayı bir miktar var maalesef ama can sıkacak türden değil, çok daha fazla tozutan markalar gördüm diyebilirim :)
new well aydınlatıcı palet

New Well Makeup Mattifying Makyaj Bazı

Kadifemsi bir yapıya sahip olan New Well Makeup Mattifying Makyaj Bazı özellikle yağlı ciltlerin en büyük sorunu olan parlamanın önünü geçmeyi vaad ediyor. Adından da anlaşılacağı gibi fondöten öncesi cildi matlaştırarak cildi üzerine sürülecek ürünlere hazırlıyor. Böylelikle fondöten yağlı cildinizde ekstra parlama yapmadan kalıcılığını sağlıyor. Aynı zamanda kadifemsi ve silikon vari yapısıyla gözenekleri doldurarak, daha pürüzsüz bir cilt elde etmenizi sağlıyor. 
new well makyaj bazı
Ürün şeffaf, çok katı olmayan bir yapıda. Pompalı şişesi almayı kolaylaştırıyor. Tüpde satılan makyaj bazlarındansa bu şekilde pompalı satılan makyaj bazlarını çok daha seviyor ve hijyenik buluyorum açıkçası.Bu anlamda güzel düşünülmüş bir ambalaj diyebilirim.
new well makyaj bazı

Ürün kokusuz denmiş ancak çok bariz bir şekilde pudramsı, hoş bir kokuya sahip. Ben parfümsüz cilt-kozmetik ürünleri tercih eden kısımda değilim açıkçası, evet olmaması daha iyi ama rahatsız etmeyecek kadar hafif bir kokusu varsa kullandığım ürünlerin bu çok daha hoşuma gider benim. Kullandığım ürünlerin kokmamasından ziyade çok az, hafif kokulu olmasını tercih ederim. Bu üründe güzel hoş bir kokuya sahip ancak bu koku rünü elinize alınca, uygularken varlığını hissettiren türden. 1 dakika dolmadan o koku uçup gidiyor, o ilk aldığınızdaki kokudan eser kalmıyor. bu anlamda koku hassasiyeti olanlarda sırf koku için almaktan vazgeçmişlerse koku asla kalıcı değil arkadaşlar, rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 
Ürünü cildinize uyguladıktan bir 5 dakika sonra üzerine fondöteninizi uyguluyorsunuz. Cilt böylelikle baz ve fondöten bütünleşmesini rahat bir şekilde yapabiliyor. 

New Well ürünlerine bir çok kozmetik mağazasından, kendi mağaza ve Sitesinden, online kozmetik-satış sitelerinden ulaşabilirsiniz..

4 yorum :

  1. Harika gözüküyor özellikle farlar

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim bir marka.. Henüz deneme fırsatım olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu vesileyle denemiş oldum, umarım fırsatın olur :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel