SkınLıte Blue Energy Mask - Hyalüronik Asit Mavi Enerji Maske

Kağıt maskeleri kullanmayı seven biri olarak geçmiş bir alışverişimde Eve Kozmetik mağazalarına gelen yine bir kore markası olan skinlite kağıt maskelerinden 2 çeşit almıştım. Biri yeşil çay özlü bir diğeri de hyaluronık asit içeren mavi enerji yüz maskesi. İkisinide denedim. hyaluronic acid içeren maskenin anında cilde verdiği canlılık, pürüzsüzlük ve yoğun nem inanılmaz hoşuma gitti. Uzun zamandır kullandığım en iyi kağıt maskelerden biri diyebilirim.

SkınLıte Blue Energy Mask - Hiyarülonik Asit Mavi Enerji Maske

Öyle ki daha sonrasında gidip 2 tane daha aldım ve muhtemelen de her çıkışımda buldukça alacağım bir maske.❤ 
Evet dediğim gibi cilde cidden çok yoğun bir nem veriyor. Elimi uygulama sonrasındaki 2 gün yüzümden alamadım Nem 2 gün boyunca yüzümde yıkasam dahi kendini net hissettiriyor. Bu özelliğine cidden bayıldım. İçeriğindeki kolajen peptid ve hyaluronik sayesinde cilde uzun süre ve bol miktarda nem takviyesi yaparak cilde gerekli bakımı gayet güzel bir şekilde yapıyor.

Anti-aging etkisiyle cildin daha sıkı ve canlı görünmesine olanak sağlıyor. Ben bu maskeyi karma-yağlı bir cilde sahip olarak oldukça beğendim. Tüm cilt tiplerine uygun bir ürün ayrıca. 
SkınLıte Blue Energy Mask - Hyalüronik Asit Mavi Enerji Maske mutlaka önerdiklerimden. Eve kozmetik mağazalarında indirimli olarak 6.90 TL. 😘❤.

6 yorum :

  1. İlginç bir ürün açıkçası mavi olması ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  2. Ay listeme hemen ekledim. Ne kadar güzel ambalaj renkleri.. Fiyatı da gayet uygunmuş :) Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım hem çok uygun hemde çok güzel bir ürün, mutlaka denemeni öneririm seveceğini düşünüyorum :)Rica ederim canım benim.

      Sil
  3. Ben bayıldım ambalajın rengine, hemen yazdım kenara mutlaka deneyeceğim, fiyatda muhteşem <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre gerçekten güzel bir etkisi var canım, öneririm <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel