Botanicals Fresh Care Kişniş Güç Kaynağı Şampuan

Botanicals Fresh care Kişniş Güç Kaynağı şampuan zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar için özellikle formüle edilmiş. Kişniş tohumu yağı içeren serisine daha 2.yıkamamda hayran kaldığımı söylemeliyim❤ Botanicals Fresh care Kişniş Güç Kaynağı şampuan %99 doğal kaynaklı, silikonsuz, parabensiz ve renklendiricisiz..
Botanicals Fresh care Kişniş Güç Kaynağı şampuan
İnce telli, hacimsiz ve dökülme sorunu yaşayan saçlarımda daha 2. Yıkamamda etkisini net olarak gösterdi..
Saçlarında şampuan kokusu pek kalabilen biri değilimdir, ancak Botanicals Fresh care Kişniş Güç Kaynağı şampuan yıkama sonrası, neredeyse diğer yıkamaya kadar kendini hissettiriyor.

Kişniş kokusu keskindir normalde ancak bu şampuanda ben herhangi bir rahatsızlık hissetmedim, aksine duşta yayılan koku ekstra bir rahatlık veriyor diye düşünüyorum, en azından ben böyle hissediyorum .. 

Saç dökülmem (koparak dökülmeden bahsediyorum, ellerimi her saçıma attığımda o çıt sesini duyar ve parmaklarımın arasında gördüğüm saçlar) büyük oranda azaldı, benim için sonuç ciddi fark edilir düzeyde. Bu kadar kısa sürede bu sonuç inanılmaz.
Serumu ile kullanıyor olmamamın da etkisi oldukça büyük diye düşünüyorum. Serinin benim için yapılmış olduğunu hissediyorum resmen, koparak dökülmeler, hacimsiz, zayıf ve solgun saçlar. Ayrıca Çabuk yağlanan saçlarımın daha geç yağlandığınıda gözlemledim.

Şampuan pompalı şişede, oldukça pratik buldum. Epeyde bereketli bence. 4 kez bol bol almama rağmen çok az gittiğini gözlemledim.
Her saç yapısı farklıdır, her ürün herkeste aynı etkiyi elbette ki vermez, ürünün kullandığım dönemdeki bendeki etkisi tamamen bu şekilde.

Sizlere Botanicals Fresh care Kişniş Güç Kaynağı şampuanşans verip denemenizi öneriyorum. Diğer çeşitlerine de göz atmayı unutmayın.

4 yorum :

  1. Ben saç kremini kullandım ve çok memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kreminide merak ediyorum tam seri kullanmak daha faydalıdır her zaman :)

      Sil
  2. Ben bu seriyi sevmiştim diye hatırlıyorum

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel