Remington S9500 Pearl İnci Katkılı Seramik Saç Düzleştirici


Özellikle elektronik aletlerimi çok temiz kullanan biri olarak emektar düzleştiricimin artık yetersiz geldiğini düşündüğüm için, bir süredir yeni saç düzleştirici arayışındaydım. Genel olarak bir ürün alacaksam mutlaka en ufacık noktasına kadar araştırırım, tıpkı bizlerin de araştırıldığı gibi😍 Sonuç olarak en memnun kalınan marka ve modelin Remington S9500 Pearl İnci Katkılı Seramik Saç Düzleştirici olduğuna karar verdim.

Remington s9500 pearl düzleştirici
2 yıl öncesinin ürünü olmasına rağmen yorumlar ve ürünün şıklığı aklımı fazlasıyla çeldi. İyiki almışım dediğim bir ürün oldu en baştan bunu söylemeliyim.

🔮10 saniyede tamamen ısınıp kullanılır hale geliyor. Bu özelliğine bayılıyorum, büyük kolaylık.

🔮Saça çok kısa sürede şekil veriyor. Daha önce örnek veriyorum yarım saatte düzleştiriyorsam bu ürünle 15 dakikada tüm saç bitmiş oluyor.

🔮Saçlara plakasındaki gerçek inci taneleri sayesinde çok güzel bir ışıltı veriyor. Saçlar bakım kremi sürülmüşcesine canlı ve parlak görünüyor. Standart seramik kaplamalara kıyasla 8 kat daha pürüzsüz ve 5 kat daha uzun ömürlü.

🔮150°C ils 235°C arasında bir ısı değeri var.

🔮Otomatik emniyet kapatması var ve 60 dakika boyunca herhangi bir düğmeye basılmadığında veya açık unutulup bırakıldığında kendisini kapatıyor. Diğer ürünümde bu sıkıntıyı çok yaşardım, bu özelliği gerçekten çok hoşuma gitti.

🔮İstediğiniz ısıda kitleyip, elinizin vs yanlışlıkla dokunup azaltıp çoğalma yapmaması için Isı kilitleme sistemine sahip.

🔮Isıya dayanıklı saklama çantası çok işlevsel, hem saklama hemde taşımada kullanımı çok rahat.

🔮5 yıl garantili. Garanti konusunda remington gerçekten çok iyi.

Remington S9500 Pearl İnci Katkılı Seramik Saç Düzleştirici'yi hepsi burada sitesinden anatoptan mağazasından satın aldım. Memnun kaldığım bir alışveriş oldu, sizlere de öneririm..

11 yorum :

  1. Siz memnun kaldıysanız tamamdır.
    Profosyonel deneyimleriniz bize rehber oluyor.
    Teşekkürler editör

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmanıza çok sevindim. Güzel sözleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum,çok incesiniz. Sevgiler.

      Sil
  2. Daha önce metini duymuş ama ihtiyacım olmadığı için almıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akılda olsun o zaman gerçekten güzel ürün.

      Sil
  3. Çok güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Saç duzlestirici zaman zaman bende kullanıyorum. Yeni bir saç tarağı aldım düzleştirme yapmak için. Yalnız bu duzlestiriciler daha bir lazım oluyor son darbeyi vurmak için. Aklımda olsun canım, bende bakayım bu modele. Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım son dokunuş bu tip bir ürünle olunca daha keskin ve net bir sonuç çıkıyor ortaya.Taraklı olanlar da günlük kullanımda ve pratikte gayet tercih edilebilir kesinlikle. Teşekkür ederim canım.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel