Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara

Maskara konusunda ciddi anlamda oldukça iyi olan Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara'sı bu yazımın konuğu oluyor.
Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara
Maskaranın özel bir formülü bulunuyor. Tek tek her bir kirpiğe %100 dolgunluk veren ve dağıtmayan özel bir formüle sahip. Kirpikler arası boşluk bulundurmadan her bir kirpiğe ulaşıp kirpiklerinizi ekstra dolgun ve hacimli görünmesini sağlıyor. Gerçekten benim gibi 2 ve katları uygulamayı seven biriyseniz bu maskara ciddi anlamda o net dolgun, çok ve hacimli kirpik görünümüne sizleri çok kolay bir şekilde ulaştırıyor.
Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara
Kıvırması ve verdiği siyahlık hoşuma gidiyor. Kirpikte kendini belli eden bir siyahlığı var. Resimde 1 kat uygulanmış halini göreceksiniz, çok daha yoğun isterseniz dediğim gibi katları arttırabilirsiniz. Buna rağmen kirpikleriniz topaklanmıyor. 
Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara
Kuruma süresi nispeten kısa, elinizi çabuk tutmanızda fayda var, zira kuruduktan sonra maskara uygulamak hem kirpiklerinizi yorar hemde makyajınızın kusursuz görünmesinin önüne geçer kuruyan maskaranın göz altlarınıza dökülmesinden kaynaklı. 2-3 kullanımda maskara tam olarak kıvama geliyor ve siz maskaranın o tüm vaadlerini o zaman almaya başlayabiliyorsunuz. Fiyat performans olarak gerçekten güzel bir ürün..Gün içerisinde dökülme yapmıyor..
Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara
Ambalajı da performansı kadar güzel. Siyah üzerine gold yazı ve detaylar gerçekten şık duruyor. Nispeten duya dayanıklı bir ürün.Öyle su değdi, yaş geldi aman aktımı sorunu yaşamıyorsunuz. Normal rutin makyaj temizleme ürünleriniz ile rahatlıkla çıkabiliyor, kirpiklerinizi yormuyor. 
Avon markasının bir çok maskarasını kullandım, açık söylüyorum kullandıklarımın içerisinde memnun kalmadığım bir maskarası olmadı. Bu da o maskaralardan biri oldu.
Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara'yı sizlere rahatlıklıkla önerebilirim..

6 yorum :

  1. makyajda en çabuk bitirdiğim şey maskara oluyor ama avon dan hiç kullanmamıştım ilk fısatta denerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka öneririm. Avon gerçekten maskara konusunda çok iyi.

      Sil
  2. Çok güzel görünüyor etkisi <3 Maskara yiyici olarak bunu mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bunu denemen farz senin de😊 Beğeneceğinden eminin❤️

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel