Procsin Aktif Karbon Makyaj Temizleme Suyu

Uzun zamandır yazılmayı bekleyen Procsin Aktif Karbon Makyaj Temizleme Suyu bu yazımın konuğu.
Procsin Aktif Karbon Makyaj Temizleme Suyu
Procsin Aktif Karbon Makyaj Temizleme Suyu, Anti-pollution aktifi sayesinde sigara dumanı, klima gazları, hava kirliliği gibi dış etkenlere karşı cildimizi korumaya yardımcı oluyor. İçerisinde Alkol, Paraben ve Parfüm bulunmuyor.  Koruyucu içermiyor ve %96 doğal içeriğe sahip. İçeriğindeki aktif karbon ile siyah nokta oluşumunu önlemeyi vaad ediyor. 

Benim gözlemlerim; cildi makyajdan çok rahat bir şekilde temizliyor. Hem göz hemde cilt makyajınız zorlanmadan en fazla 2 pamukla çıkmış oluyor. Kokusu yok denecek kadar az, rahatsız edici boyutta değil. Koku hassasiyeti olanlar için rahatlıkla kullanılabilinir bir ürün diye düşünüyorum. 400 ml olması ayrı bir güzel. Oldukça bereketli bir ürün. Bunda makyajı kolayca uğraştırmadan söküp atmasının etkisi elbette ki büyük gramajına bağlı olarak.

Kullandığım süre içerisinde herhangi bir cilt hassasiyetiyle karşılaşmadım..Makyajımı temizledikten sonra cildimi mutlaka temizleme jeli veya köpüğü ile yıkarım ancak 2-3 sefer yorgunluk,zamansızlık vs gibi durumlardan dolayı yıkamadan yattığım zamanlar oldu, buna rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten ambalajında da durulama gerektirmez ibaresi bulunuyor aklınızda olsun. Kullanmadan önce mutlaka çalkalamanız öneriliyor bu adımı unutmamanızda fayda var.
Procsin Aktif Karbon Makyaj Temizleme Suyu
Procsin ürünlerini henüz denememiş olanlarınız varsa, Cuma günlerinde, özel günlerde ve Mor paket adı altında çeşitli sürpriz indirimler yapıyorlar, ki zaten uygun fiyatlı bir marka, tamamen tüketici dostu. Bu gibi indirimlerde bir yerden başlayıp ihtiyacınız doğrultusunda ürünlerini denemenizi öneriyorum. Cildinizi çok iyi düşünen ve ona göre ekstra hassasiyet duyarak ürünlerini bizlere hazırlayan bir firma. Bugüne kadar kullandığım çoğu ürününden memnun kaldım, kalmadığımda oldu elbette, zamanla sizlerle tümünü detaylıca paylaşıcam..

Procsin ürünlerine Watsons, Gratis, Eve kozmetik, File market gibi büyük kozmetik mağazalarının yanı sıra yerel kozmetik mağazalarından, çeşitli kozmetik siteleri ve kendi sitelerinden aynı zamanda çeşitli eczanelerden de ulaşabilirsiniz..

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel