Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi

Aktif Karbon içerikli ürünler son zamanlarda oldukça dikkat çeker halde. Yine bu içeriğe sahip oldukça başarılı bulunan Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi bu yazımın konuğu..
Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi
Cilt bakımında Aktif Karbonun etkisi ciddi anlamda kendini belli ediyor. Luis Bien adından sıkça söz ettiren başarılı ve vizyonu geniş bir firma. Sosyal medyada özellikle kullanıcı yorum ve görsellere denk gelip ürünleri hakkında kolaylıkla net fikir sahibi olabileceğiniz de bir marka,bunu şu meşhur Dolgunlaştırıcı Saç Spreyi için söylüyorum,kullanıcı görselleri oldukça tatmin edici. Markanın en ses getiren ürünlerinden biri, henüz denemedim ancak kullanıp memnun kalanı oldukça fazla,bir göz atmanızı öneririm. Başarılı ve bir o kadar iddalı ürünlerinden biri de Aktif Karbon Cilt Maskesi..

Ürünün vaatlerine hemen göz atarsak; 
  • Cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.
  • Hem deri üstünde hem de deri altında yenilenmeyi sağlar.
  • Cilt tonunu eşitlemede ve ciltteki lekelerin giderilmesinde etkilidir.
  • Cildi aydınlatır ve gergin bir görünüme kavuşmasına yardım eder.
Özellikle bu ürün hakkında söyleyebileceğim ilk şey, hiç tereddütsüz kokusu. Yani parfümü çıksa kesin alırım dediğim ürün kokularından biri. O denli güzel.. Beni takip edenler bilir ki benim için  kullandığım ürünün kokusu çok önemlidir. Sırf kokusu için bile alakasız bir ürünü alıp kullanabilirim. Bu maskenin kokusunu da inanılmaz beğendim, sürdükçe süresi geliyor insanın :)
Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi

Bir diğer başarılı bulduğum tarafı çok kolay temizleniyor olması. İçerisinde bulunan sünger ile uygulama yapıp yine aynı süngerle cildinizden arındırıyorsunuz. Şunu net söyleyebilirim ki bugüne kadar kullandığım tüm maskelerin içerisinde en kolay ciltten temizlenen ürün Luis Bien Aktif Karbon maske oldu. Benim gibi sıkılgan ve tez canlı biriyseniz bu ürüne bu özelliğinden dolayı ekstra bayılacaksınız :)
Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi
Evet gelelim ciltteki etkilerinin bendeki izlenimlerine ve kullanım şeklime. Maske yoğun bir yapıya sahip, uygulaması buna nazaran oldukça kolay, cildi yormuyor, sürüldüğü gibi ciltle birleşiyor. İçerisinden çıkan süngeri hafif nemlendirip onunla maskeyi alıp uygulama yapıyorum. Bu şekilde kullanımı daha basit ve eşit oluyor, önerilen kullanım şekli de bu aynı zamanda. Maskeyi uyguladıktan 5-10 dakika sonra (ben 10-15 dakika bekletiyorum) yine aynı süngeri ıslatıp maskeyi cildimden arındırıyorum. Sonrasında ise bol su ile yüzümü yıkıyorum. Haftada 1 veya 2 kez kullanılması öneriliyor. 
Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi
Maskeyi kullandığım süre içinde cildimin daha aydınlık, daha sağlıklı olduğunu gözlemledim. Aynı zamanda tonun açıldığını da fark ettim. Maskenin asıl işlevi tamda bu, cilt rengini açarak canlı ve aydınlık bir görünüm vermek. Tüm bunların yanında, temizleme sonrasında nemlendirici ihtiyacı duymadığımı da belirtmek istiyorum,cildim yıkama sonrası yumuşacık oluyor.

Luis Bien Aktif Karbon Cilt Maskesi 50 gr ve tüm cilt tipleri için uygun. Markanın tüm ürünlerine Gratis, Migros, Macro Center, Rossmann, Evkur, Kipa ve Winkelen gibi Seçkin Mağazalardan ve Eczanelerin Dermo-Kozmetik Raflarından kolayca ulaşabilirsiniz.. Luis Bien'in kendi sitesinden de ürünlere ulaşıp sipariş verebilirsiniz..

7 yorum :

  1. ben de ilk defa geçen hafta denedim gayet iyiymiş düzenli kullanırsam anlaşacağız sanıyorum .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet düzenli kullanımda etkisini çok daha net görebiliyorsun. Bence de iyi anlaşacaksınız 🙂❤

      Sil
  2. Renk tonunu açıyorsa bir denemek lazım aslında :)

    YanıtlaSil
  3. Ben roaccutane kullandım geriye kırmızı izler kaldi ne kullandıysam geçmedi bu fayda eder mi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası o izlere etki edermi net bilemiycem ancak bunun içinde önce bir doktora görünmenizi öneririm.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel