HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi

HC Care Cilt Bakım ürünlerini severek ve ziyadesiyle de memnun kalarak kullanıyorum. Şurada ki yazımda Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jelini, Şurada ki yazımda ise Anti-Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Serumunu sizlerle detaylıca paylaşmıştım,incelemeniz öneririm. Hala HC Care ile tanışmamış olanınız varsa muhakkak şans verip ürünlerini deneyin derim. Marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Paraben, silikon ve türevi maddeler içermiyor. Tüm dermatolojik testlerden özenle geçmiş ürünlere sahip. Bu yazıma konu olan ürünleri severek kullandığım HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi.
HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi, ciltteki yaşlılık lekelerini ve renk eşitsizliğinin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Koyu lekelerin görünümü azaltarak cilt tonunu düzenlemeye büyük oranda katkı sağlıyor.Etkileri klinik olarak ispatlanmış aydınlatıcı ve leke karşıtı doğal ve benzersiz aktif ham maddeler ile formüle edilmiştir. 
HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi
İçeriğinde bulunan Etken Maddeler ve detayları şu şekilde belirtilmiş;
  • TYROSTAT: Kuzey Kanada Bozkırları'na özgü bir tarla bitkisi olan Rumeks’ten (Kuzukulağı) özel yöntemlerle elde edilmiş bitkisel bir ekstrakt. Düşük konsantrasyonlarda bile melanin sentezini baskılayarak cilt lekeleri üzerini azalttığı kanıtlanmış, doğal bir aktif bileşen. Tyrostat’ın 3. hafta sonundayken bile cilt rengini açarak yaşlanma lekelerini azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.
  • YENİDEN DİRİLİŞ BİTKİSİ: Kuraklık bölgelerinde yıllarca herhangi bir metabolik faaliyet gözlemlenmezken, ilk yağmur düşüşünde canlanarak çiçek açan olağanüstü bir bitki ve bu bitkinin dirilme tesisi olarak adlandırılan en önemli bileşeni Glycoin natural. Klinik çalışma sonucunda, Glycoin natural uygulanan bölümlerde cilt neminde, elastikiyetinde ve pürüzsüzlüğünde artış açıkça gözlemlenmiştir.
  • BELİDES: Özenle seçilmiş organik papatya çiçeklerinden ultrafiltrasyon yoluyla elde edilen, melanogenezde yer alan farklı hücresel yolları doğrudan etkileyerek çillerin ve lekelerin giderilmesini sağlayan, tabiatın cildinize bir armağanı. Klinik çalışma sonucunda, Glycoin natural uygulanan bölümlerde cilt neminde, elastikiyetinde ve pürüzsüzlüğünde artış açıkça gözlemlenmiştir.
  • DAYMOIST CLR: Bitki kökenli aktiflerden (hidrolize mısır nişastası ve pancar ekstraktı) oluşan benzersiz bir kompleks. Cildin üst katmanlarındaki doğal nemlendirme faktörlerinin (NMF) konsantrasyonunu artırıcı etkisiyle, anında ve uzun süreli nemlendirme. 1 saat ve 24 saat sonunda yapılan karşılaştırmalarda Day Moist'in, Stratum Corneum’daki doğal nemlendirme faktörlerine olan %430'a varan katkıları açıkça gözlemlenmiştir.
  • HYALURONIC ACID: Su tutma ve cildi nemlendirme özelliği sayesinde cildi esnek ve pürüzsüz tutmayı destekleyen, doğanın en güçlü su mıknatısı. Doku onarımını hızlandıran etkisiyle cildin yaşlanmasını önlemeye yardımcı, genç cilt görünümünün anahtarı.
  • VITAMIN C: Melanin sentezini baskılayarak aydınlık bir cilt görünümü sağlayan leke düşmanı güzellik vitamini. Antioksidan üretimini artıran ve okside olmuş proteinleri etkisiz hale getiren, bu sayede cilt tonunun eşitlenmesini destekleyen organik bir aktif.
HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi
Benim ürün hakkındaki gözlemlerim ise şöyle; kullandığım süre içerisinde ki hala hali hazırda ürünü kullanıyorum, gözle görülür şekilde cilt lekelerimde açılma büyük oranda söz konusu. Özellikle sol göz dış kısmında yani köşede ve dudak kenarlarımda hafif dikkat çeken koyu lekelerimde ciddi bir açılma söz konusu. Düzenli kullanmaya çalışıyorum ve şu halde bile lekelerimde ki açılma beni ziyadesiyle memnun etmeye yeterli. Yüzümün genelinde ise seyrekte olsa yaşa bağlı oluşan, yeni yeni oluşmaya başlayan koyu nokta nokta lekelerimde de gözle görülür bir açılma söz konusu. Sabah akşam düzenli kullanım öneriliyor. Atlamadan uygulamaya çalışsam da kaçırdığım zamanlar maalesef oluyor. Ona rağmen etkisini bu denli görmek beni çok mutlu etti. Cildi aydınlatması çok iyi, kullanmadan önceye nazaran daha aydınlık, daha canlı bir görüntüde cildim. Nemlendirmesi çok güzel aynı zamanda, yüzümde ağırlık yapmıyor. Yapış yapış his bırakmıyor. Karma-yağlı bir cilde sahibim, nemlendirmesi bana yeterli geliyor. Kokusu keza diğer HC Care ürünlerinde olduğu gibi harika. 
HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi
En güzel özelliklerinden biri de bastırarak alımı kolaylaştıran mekanizması. Tek elle ürünü alıp kullanmanın verdiği rahatlık bu üründe fazlasıyla var. Hem fazla ürün gelip ziyan olmuyor, hemde çok daha hijyenik buluyorum bu şeklini. 

HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi bittikçe alabileceğim ürünlerin içerisinde kesinlikle. Markadan bittikçe alabilecek kadar başarılı bulduğum ürün sayısı az değil :) 
HC Care Pigment Control Cilt Aydınlatıcı Leke Kremi 50 ml ve 129 TL gibi bir fiyata satılıyor.

20 yorum :

  1. Hc care markasının bir ,iki ürünü dışında bir çok ürününden memnun kaldım. Bu kremi kullanmadım ama merak ettim şimdi ,benimde cildimde lekelenme başladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de elimde olan kullandığım ürünlerinden memnun kalmıştım. Buda onlardan biri. Buna bakmalısın o halde. Düzenli kullanımda etkisini gözle görülür şekilde belli ediyor.

      Sil
  2. Ben bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım ama bayadır araştırıyorum. Ünlülerin yorumlarıda var olumlu yönde.Gerçekten güvenip kullanabilirmiyim bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka güvenilir bir marka bunu net söyleyebilirim. Rahatlıkla ürünlerini kullanabilirsiniz. Bir çok klinik testten geçerek bizlerle buluşuyor. Alalade bir marka değil içiniz rahat olsun.Bir yerden başlayıp ürünlerini deneyimleyerek o şekilde fikir sahibi olmanızı öneririm.

      Sil
    2. Özellikle saç bakım yağını senelerdir kullanıyorum, kullandıım belki de en iyi ürün. hem saçı uzatıyr ve çok güzel bakım yapıyor. ayrıca ovex saç maskesini de kullanıyorum. Saç ürünlerini yıllardır memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi yüz ürünlerini deneyeceğim.

      Sil
  3. Ambalaj olarak buna benzer bir HC krem var elimde ama içerik aynı mı bilemedim, evde inceleyim kullanmaya başlayım bende yorumlarından sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış değilsem bir tane daha bu ambalaja benzer bir ürünü vardı, o olabilir belki. Buysa umarım sende memnun kalırsın🙂

      Sil
  4. bunu kullanmadım ama denediğim HC care ürünlerinden genel olarak memnunum şimdi yeni serumlarını da deneyeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serumlarda çok başarılı,yenilerini bende merak ediyorum. Aynı şekilde genel olarak kullandığım HC Care ürünlerinden hoşnutsuzluk yaşamadım hiç.

      Sil
  5. Hc Care firmasını ürünlerini severek kullanıyorum.Leke giderici özelliği ile merak ettiğim ürünler arasına girdi.Sağlıkla,iyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bu ürününden de memnun kalacaksın diye düşünüyorum, genel olarak sonuçları başarılı ürünlere sahipler çünkü.Teşekkür ederim canım <3

      Sil
  6. Öyle güzel detaylı anlatmışsınız ki, böyle ürünlerden hiç anlamayan biri olarak çok merak ettim bu kremi😊 Tam da cildimde yavaş-yavaş ortaya çıkmaya başlayan pigment lekeleri dikkatimi çektiği zamanda. Adını not aldım. Inşallah Azerbaycanda da vardır diye umud ediyorum. Paylaşım ve güzel anlatım için teşekkürler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) O halde tamda başlangıç aşamasında mutlaka denenmeyi hak eden bir ürü bu. Umarım orada da bulunuyordur, eğer bulunmuyor ise tekrar yazın Azerbaycan'da bulanabilir yerleri varmıdır, yurt dışına online satışı mümkünmüdür firmayla görüşüp sizi bilgilendireyim. Rica ederim ben teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  7. Merhaba canım blogumu yeni keşfettim ve takına aldım.
    Benim ihtiyacım olan bir ürün mutlaka alırım.
    Sevgiler 💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım, umarım fikir olmuştur ve sende memnun kalırsın :) Sevgiler <3 <3

      Sil
  8. Malesef benim cildimde yanma yaptı 2 gün boyunca yanaklarım kıpkırmızı dolaştım. Kesinlikle karma hassas ciltlere göre değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası cildim aşırı hassas değildir, bende herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.Pek bu tip şikayette okumadım.içeriğindeki etken bir maddeye karşı hassasiyetiniz oluşmuş olabilir. Geçmiş olsun..

      Sil
  9. Merhaba, 25 yaş için bu ürün uygun olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,25 yaş ve üzeri kullanılabilir tabi.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel