Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 36

Pastel mat likit rujları çok seviyorum. Yapı olarak, duruş olarak sevdiğim bir seri. Hoşuma giden tüm renkleri aldım diyebilirim. Yaz-kış fark etmeksizin gayet rahat kullanıyorum..
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 36
Kırmızı rengi özellikle beyaz tenlillere çok yakıştırıyorum. Ve bende olmayan dolgun dudaklı güzel kızlarımıza :) Modası asla geçmeyecek, zamansız ürünlerden biri..
Son çıkan renklerinden 36 numarası ki bunun 37 side var, sırayı bozmamak için onu da daha sonra paylaşmak istedim :) Bu yazıma konu olacak renk evet 36 harika bir kırmızı...
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 36
Kan kırmızısına çok yakın, 09 dan biraz daha koyu bir renk. (renk anlatmak çok zor :)) Kırmızının en güzel tonlarından diyebilirim aslında. Fotoğrafta daha açık çıkmış maalesef ancak biraz daha koyu bir tonu var. Özellikle bir eyeliner, maskara ve kırmızı ruj üçlüsüne inanılmaz yakışacak bir tona sahip..
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 36
Rengini tek seferde net verebiliyor, Oldukça satin diğer daylong rujlar gibi.. Rengi canlı ve nostaljik..

Bu yapıdaki mat rujlar içerisinde daylong serisi en rahat kullanabildiklerim.. Tazelemek zorunda kalırsam gün içerisinde, çok fazla bir şeyler yiyip içtiğim zamanlardan bahsediyorum, üzerine uygulamada diğer bazı markalar gibi aşırı sıkıntı yaratmıyor. Bu özelliğini seviyorum..Sürümleride gayet rahat belirteyim..

Pastel daylong serisine yeni renkleri eklemeye devam ediyor. Yakından takip edebilir ve bence şans verebilirsiniz kii, fiyatına göre gayet güzel rujlar bunlar..

16 yorum :

  1. Bu serinin 36 numara kırmızısı benim de çok ilgimi çekti.09 numarasına göre koyu olduğunu söylemişsin sanırım bordoya biraz daha yakın tonu.İndirimde görürsem almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bordoyada yakın evet ancak kırmızıya daha yakın sadece birazcık daha koyuca. İndirimde denk gelirseniz mutlaka öneririm🖒

      Sil
  2. kışın bu tonları çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde kullanmaktan keyif aldığım renklerden☺

      Sil
  3. kırmızının tonu ne kadar hoş :)

    YanıtlaSil
  4. Bu rengi yeni gördüm çokta güzelmiş. Kırmızıyı seviyorum, pastel kırmızıları da başka oluyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen pastelin kırmızıları çok güzel oluyor. Buna da bak derim ☺

      Sil
  5. tam kışlık bir renk sana da çok yakışır ♡ ♡

    YanıtlaSil
  6. Bu seri gercekten cok guzel. Bu renk de cok guzelmis..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle serinin en güzel renklerinden diyebilirim..

      Sil
  7. Rengi gerçekten pek güzelmiş :) Ben genellikle ne tür dudak ürünü kullanırsam kullanayım ruj olsun dudak nemlendiricileri olsun likit ruj olsun sürdükten sonra en geç 1 saat içinde dudağımda kuruyup kalıyor, dudağım çatlıyormuş gibi garip bir şeyler oluyor ☹️ Bu üründe böyle bir şey gözlemledin mi? Cevabın için şimdiden teşekkürler, iyi bloglar! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici ürünlerinde zaman sonra kuruyup kalması ilginç. Aşırı dudak kuruluğun olmalı. Açıkçası aşırı derece dudak kuruluğum yada hassasiyetle ilgili bir sıkıntım olmadığı için, bu üründe o tarz birşey yaşamadım . Dudaklarda genelde bu tip rujlar kuruluk şikayeti yaşatır ancak sendeki kuruluk ileri seviye anladığım kadarıyla. İstersen bil cildiyeciye görün, belki bir öneride bulunabilir çözümü için. Rica ederim, sevgiler 🙂😍

      Sil
  8. Nasıl da harika bir renk, eminim çok yakışmıştır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım renk harika, teşekkür ederim emin sana da çok yakışacaktır :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel