L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi

Loreal Saf Kil Detoks Maskesi kullandığım zaman zarfında memnun kaldığım ürünlerimin içine girmeyi başardı. Maske serinin 3 farklı çeşidi var, yazıma konu olacak olan Detoks maske, Peeling maske ve Arındırıcı maske. Aynı şekilde yüz yıkama jelleride mevcut. Benim ilk dikkatimi çeken Detoks etkili olan oldu, 3 farklı kil ve Kömür içeren bu maskeden yana kullandım tercihimi..
L'Oreal Paris Pure Clay Detox Mask
Ürün hakkında ilk olumlu söyleyeceğim şey kokusu oldu. Çoğu kişi farklı ve tuhaf koktuğunu söylese de tam aksine kokusu benim oldukça hoşuma gitti. Kil ve çiçek özleriyle harmanlanmış değişik bir kokusu var.Ürünü yüzüme uygularken tiksinmekten nefret ediyorum, bu üründe o sıkıntı yaşamadım..

Yukarıda da yazdığım gibi 3 farklı kil kullanılmış bu maskede. 
  • ARI KİL: Cildi pürüz ve fazla yağdan arındıran, yoğun silikat içeren saf  kil.
  • MONTMORİLLONİT KİLİ: Cilt kusursuzlaştırıcı, minareller bakımından zengin saf kil.
  • RHASSOUL KİLİ: Cildi temizlemeye yardımcı elementler bakımından zengin saf kil.
Detoks etkili saf kil maskesi mıknatıs özelliği sayesinde kir ve pürüzleri çekip, kömür ile birleştirip cildi kurutmadan detoks etkisi sağlayan cildin ışıltısını açığa çıkaran kremsi bir maske tamamen..Tüm cilt tipleri için uygun ve dünyaca ünlü Glamglow Mud Maskelere muadil gösteriliyor.
Ürün 10 kullanım yazsa da ambalajın üzerinde bence 20 - 25 kez rahat kullanılır haftada en az 2 kez kullanılırsa. Ben 6 kez kullandım düzenli olmamakla birlikte, aşağıdaki resimde gördüğünüz kadar hala, epeyde gider diye düşünüyorum.. İlk 2-3 kullanımda tüm yüzüme göz altlarım hariç uygulamıştım, daha sonra t bölgeme ve gerek duyduğum bir kaç bölgeye uyguladım, bu şekilde devam ediyorum. 

Maskeyi uyguladıktan 5-10 dakika sonra ılık bir suyla durulamak gerektiği yazıyor.Ancak bu süre içinde gri rengi almadıysa, tamamen kurumadıysa kurumasını beklemeniz daha iyi olacaktır.Bunun için kalın değil ince bir tabaka halinde uygulamanız faydanıza. Kalın sürmek daha faydalı anlamına gelmiyor unutmayın, ince bir tabaka halinde ki ben kedi dili bir fırça yardımıyla bu tip maskelerimi uyguluyorum, gayet eşit ve ayarında yayılım yapıyor, kesinlikle öneririm, parmaklarla çok daha fazla ürün uygularsınız ki buna gerek yok..
L'Oreal Paris Pure Clay Detox Mask
Hafif mentollü hissinin işe yaradığının işareti diye düşünüyorum ben her zaman, bu anlamda bu maskeyi de verdiği histen dolayı sevdim.. Ürünün kuruduktan sonra siyah noktalarınızı aynada görmek epey can sıkıcı söylemeliyim :) Yüzünüzü duruladıktan sonra cildiniz apaydınlık ve tertemiz olmuş şekilde parlıyor, gözenekler tatmin eder boyutta temizleniyor. İlk kullandığımda bunu net bir şekilde görmüştüm ve bu beni oldukça heyecanlandırmıştı tuhaf şekilde :) Tabii ki çok derin siyah noktalarınız varsa bir mucize elbet değil ancak onları bir şekilde minimuma düşürebilirseniz, bu gibi bir maskeyle rahatlıkla istenilen görüntüye ulaştırabilirsiniz cildinizi.

Diğer 2 maskenin vaad ettiklerini kısaca not düşersem: ARINDIRICI MASKE: Arındır ve matlaştırır. PEELİNG MASKE: Pürüzsüzleştirir, gözenekleri temizler.

Kil maskelerinin başlı başına cilt için son derece faydalı ve etkili olduğunu biliyoruz, bende bugüne kadar kullandığım tüm kil maskelerinden memnun kaldım, buda içlerinde en iyilerden diyebilirim. 

Elimde hali hazırda kullandığım ve stokta kullanılmayı bekleyen temizleme jellerim olduğu için jelini almıyorum ancak azalır azalmaz jelinide mutlaka deniycem, onunda güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarım var çünkü merak ediyorum. 

Loreal Saf Kil Detoks Maskesi 36 Tl civarı bir fiyata satılıyor, indirimde çok daha uyguna satın alabilirsiniz.Fiyatına göre performansı oldukça güzel bir maske..

28 yorum :

  1. bana bu maske nedense kullanmadım ama kimyasalı çok gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer benzer maskelerden çokta farklı içeriği yok aslında 😊 3 farklı kil ve kömür ekstrası🙂

      Sil
  2. ben seviyorum dudak kenarına çok yaklaşırsa biraz yakıyor ama onun dışında iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudak kenarında yanma hissetmedim ben ancak dudak kenarından koruyun deniyor sanırım cildim çok hassas olmadığı için sıkıntı yaşamadım ben..

      Sil
  3. memnun kalmana sevindim canım :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Benim de sevdiklerimin başında geliyor artık ❤

      Sil
  5. Ürünü uyguladıktan sonra herhangi bir kızarıklık vs oldumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim çok hassas olmadığı için belkide kızarlık yaşamadım ben. Kızarıklık oluşuyorsa çok fazla bekletme derim, çok ince sür çabuk kurusun.

      Sil
  6. Yorumlarina bakılırsa oldukça güzel, ben uyguladıktan sonra aydınlık bir görüntü veren ürünleri bende seviyorum. Sanırım ben bu ürünü indirime denk getirip alırım . Çok güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen uygulama sonrası ciddi fark ettiren ürünler benim için önemli. Bayram indirimine mutlaka girer diye düşünüyorum değerlendirirsin bende riske atmamak için indirimde denemek adına almıştım, en iyi zaman dilimi😊 Beğenmene sevindim, teşekkür ederim 😍

      Sil
  7. Hakkında çok yorum okumama rağmen henüz deneme fırsatım olmadı.İlk indirimde alacağım ürün bu olsun o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sizde memnun kalırsınız :) Ben çok yorum okumadan biraz riskle aldım ama kötü bir sonuçla karşılaşmadım neyse ki :)

      Sil
  8. Bu ürün o kadar beğeniliyor ki alsam mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence ilk indirimde şans verebilirsin, bana sorarsan değer 🙂

      Sil
  9. Gene bir piyasa pazarı. Normal saf kil neredeyse bedava 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kil çok ucuz ama içerik farklı olunca iş değişiyor,etkiler daha da güzel oluyor 😉

      Sil
  10. Ben kağıt maskeleri seviyorum bu tür maskeler her yere bulaşıyor temizlemesi zor oluyor:))

    YanıtlaSil
  11. Bende hem detoks hem de peelingli maskenin minik kaplarda testerları var Goncam ama hala deneyemedim.Özellikle detox maskesini çok merak ediyorum, sen de beğendiysen seveceğim kesin gibi. İçerikleri de, Loreal için, oldukça iyi diye biliyorum bu maskelerin. Güle güle kullan canım benim, çok öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanam ya o testerlardan heryere sordum da yoktu, yoksa deneyerek almak isteğindeydim🙈 testerdan bak aynen öyle karar ver canım senın cildin hassas epey sıkıntı olmaz benim fikrim ancak garantiye almak en güzeli. Teşekkür ederim canım arkadaşım, bende çok öpüyorum ❤❤😘

      Sil
  12. Kil maskelerini merak ediyorum aklımda bulunsun, teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım aklında olsun, şans verebilirsin. Rica ederim :*

      Sil
  13. Merak ettiğim bir maskeydi.Yazın açıklayıcı olmuş kesinlikle alıcam bu ürünü:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim, ozaman umarım sende memnun kalırsın diyebilirim :) Teşekkür ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel