Sebamed Antı-Ageing Q10 Lifting Eye Cream

Göz altı kremi kullanmaya geç kaldığımı itiraf ederek yazıma başlamak istiyorum :( 30 yaşından sonra bazı şeylerin farkına varmak, ötelediklerinden pişman olmak fena, siz siz olun, yaşınıza uygun bir göz altı kremi mutlaka kullanın. Göz altımız biliyorsunuz ki yüzümün en hassas deriye sahip olan noktası, ekstra hassasiyet ve bakım gereketirende bir yer. Bu nedenle en çok ve çabuk kuruyan bu bölgeyi nemsiz bırakmamak oldukça önemli. Yaş geçtikçe artan kuruluk, oluşabilecek çizgilenmeyi daha hızlı sararak bize sunuyor maalesef. Bu sebeple göz altınızın kuru kalıp gerilmemesine dikkat edin,yaşınıza uygun bir göz altı kremi mutlaka edinip kullanın derim.. Bu yazıma konu olarak seçtiğim ürün Sebamed Antı-Ageıng Q10 Göz Altı kremi..
Sebamed Antı-Ageing Q10 Lifting Eye Cream
Semabed'in genel olarak ürünleri başarılı buluyorum, deneyimediklerim ve gözlemlediklerimden yola çıkarak bu üründen de memnun kalacağımı düşünüyordum. Elbette var olan çizgiler için bir MUCİZE değil, görmedim de ayrıca öyle bir ürün ancak, oluşmaya başlayan ince çizgilere cidden etkisi var! 
Öncelikle 28 gün düzenli kullanım sonunda net etkisini görebileceğimiz öngörülmüş.Bende net etkiyi görmek adına 28 gün aksatmadan düzenli uyguladım göz altlarıma. Nemlendirmesi güzel, %85-90 oranında güzel bir nem veriyor göz altıma. Verdiği nemden genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Makyaj öncesi de bu kremi göz altlarıma uyguladım ve gün içinde pudradan kaynaklı o kuru görünüm çok oluşmadı, eskisi kadar rahatsız etmedi, göz altlarımı çok etkilemediğini hissettim.. 
Sebamed Antı-Ageing Q10 Lifting Eye Cream
Özellikle en net etkisi benim gözlemlediğim, göz pınarıma doğru gülünce,kısınca oluşan büzüşme, çizgilenme gözle görülür derecede azaldı! Bu benim oldukça önemli bir sonuçtu, yeni oluşan çizgileri engellediğinin pek farkında değilim açıkçası, anlayamıyorum bunu, ancak göz pınarlarımdaki o büzüşme,çizgilenmeyi ciddi derece yok etmesi, benim için mucizeye yakın bir sonuç diyebilirim. Evet memnun kalan, öneren arkadaşlarım çok oldu bu ürünü, özellikle Blana'm çok memnundu, onunda onayını aldıktan sonra uzun zamandır merak ettiğim Sebamed göz altı kreminden bende çok memnun kalarak artık kesinlikle öneriyorum..
Sebamed Antı-Ageing Q10 Lifting Eye Cream
Ürün 15 ml bir tüp ambalajda satılıyor.Ucu uzun alımı oldukça pratik, az bir miktar gelmesini sağlıyor. Miniliğine bakmayın, zaten çok az bir miktarı her iki göz altınızada yettiği için rahat rahat 2-3 ay kullanırsınız.Ben 2 aydır kullanıyorum ve daha 1 ay kadar gider diye düşünüyorum,sabah akşam ve makyaj yaptığım zamanlarda kullandığım halde..Kokusu yok gibi, rahatsız etmeyecek kadar hoş bir krem kokuyor.

Sebamed Antı-Ageıng Q10 Göz Altı kremi'nin 62 TL civarı bir fiyatı var,indirimle daha uyguna alabilirsiniz ki sıklıkla indirime giriyor,takip etmenizde fayda var..Çeşitli eczanelerde, online satış sitelerinde ve kozmetik mağazalarında bulunuyor..

26 yorum :

  1. Şuan farklı bir markanın göz çevresi kremini kullanıyorum belki bitince bunu deneyebilirim. En erken yaşlanacak ve en hassas bölgemiz gözlerimiz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ekstra ilgi ve özen istiyor, ihmal etme canım :(

      Sil
  2. bunu hep merak ediyorum ama bir türlü fırsat olup da alamadım.. indirim döneminde hep elimde kremler vardı indirimsiz de almayayım dedim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz geçen yıl 35 ken bu yıl 60 küsür :/ indirimde almak en mantıklısı, alıp kenara koy derim, yıl geçtikçe artan fiyat ortada :/

      Sil
  3. bence göz altı kremlerine erken yaşta başlamak lazım :) çizgiler oluşmadan önlem almak adına. not ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Bence bu krem, kendi fiyat skalasında en iyi göz kremi, canım benim. Kiehls'in o çok meşhur avokadolu göz kreminden de daha iyi nem veriyor üstelik onun gibi paraben kaynamıyor, içeriği temiz. 30 yaş üstünün kullanabileceği iyi göz çevresi kremlerinden... Döviz bu kadar fırlamasaydı, eski indirimli fiyatının yurtdışından farkı da yoktu. Bu arada ben 5 ay kullanmıştım canım benim, tabi bir dönem sadece gece kremi olarak kullandım ama cidden çok bereketli bir krem. :) Yazında benden bahsetmene ve memnun kalmana da çok sevindim :) İnce ve yeni oluşan kırışıklıkların üzerindeki etkisi konusunda da hemfikiriz :) Güle güle kullan, kocaman öpüyorum can arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde değerini daha bilmeliyim Kiehls'ten de iyiyse 🙈❤ Bende güveniyorum markaya, senin yazınlada netleştim etmeden olurmu hiç can arkadaşım 🙏💖 keşke diyorum geçen yıllar alsaymışım stok felan yapsaymışım ne uygunmuş ozamanlar😒 sanırım benim de 3 aydan fazla gidecek gibi 5 ayı bulursa harika 🙈😊 Çok teşekkür ederim canım arkadaşım,bende çok öpüyorum 💗💗😘

      Sil
  5. Ben de bazen yüz kremini atlıyorum ama göz kremi 30+ için çok önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok önemli, iyi nem veren bir göz kremi şart..

      Sil
  6. Teşekkürler canım yazı için :)

    YanıtlaSil
  7. göz kremi özellikle akşam rutinimin vazgeçilmezi zaten uzun süre uykusuz kalıyorum bri nemlendireyim diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  8. Benimde merak ettiğim ama bir türlü almadığım bir krem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alınca alamadığına hayıflanacaksın bence :)

      Sil
  9. Sebamed ürünlerinden her zaman memnun kaldım.Bu ürünü de merak ettim şimdi😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kullandıklarımdan memnun oldum, buda güzel çıktı, devamı gelir umarım :)

      Sil
  10. Güle güle kullanın.Ben Kiehl's avacodolu göz kremimden memnunum Bu ürününde merak ettim doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bununla arasında çok fark yok diye duymuştum,kullanan biri olarak bitip şans verince net anlarsınız diye düşünüyorum :)

      Sil
  11. Blana'dan zaten aklımdaydı sen de pekiştirdin iyice demek ki ilk indirimde edinilecek :) Emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zincirin halkası gibiyiz benimde o pekiştirdi, seninde ben :) Umarım sende sever ve memnun kalırsın canım, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Çok merak ettim canım teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  13. ben kırkyedi yaşındayım kullanmamı önerirmisiniz vede göz çevremde yoğun kırışıklıklar var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antı-aging bir ürün olduğu için evet sizde kullanabilirsiniz. Yoğun kırışıklıkları açabileceğini pek düşünmüyorum maalesef ancak yenı oluşumu önlemeye ve görünümü hafifletmeye yardımcı olacaktır.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel