Dax Mıxup Sulphur El-Ayak Bakım Yağı

Dax ürünlerini genel olarak başarılı buluyorum,cidden insana faydası olan ürünlere sahip. Yine onlardan bir tanesi olan,çoğumuzun severek kullandığı Mıxup Sulphur El-Ayak Bakım Yağı bu yazımın konuğu. 
Dax Mıxup Sulphur El-Ayak Bakım Yağı, hızlı tırnak uzatma
Tırnaklar benim için en az makyaj kadar önemli.Doğuştan çabuk uzayan tırnakta sahibim şükür, ancak bu bakım yapmamı asla engellemiyor elbetteki. Bir çok ürünün bakım ojelerini, yağlarını kullanmış hali hazırdada kullanmaya devam ediyorum. Bunların yanında doğal kürleride uygulamayı seviyorum. Son edindiğim ve memnun kaldığım ürün olan Mıxup Sulphur bakım yağı hızlı sonuç vermesiyle kendini değerli kılmayı başardı gözümde zaten markaya güvendiğim için böyle bir sonucu alacağımı biliyordum.

Ürünün genel özelliklerine bakarsak. Vazelin kıvamında ve yapısında bir ürün. Alırken zorlamıyor, akmıyor,dökülmüyor adının yağ olması sizi yanıltmasın,seyahatlerde kolay taşınabilir. 
  • Tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar
  • Vitamin takviyesi ile tırnakları kütükilleri besler, renk dengesini sağlar.
  • Cildi yumuşatır / nem dengesini sağlar
  • El ve Ayak kremi
  • İçerdiği mentol sayesinde istenmeyen kokuları giderir
Dax Mıxup Sulphur El-Ayak Bakım Yağı,tırnak uzatma
Ürünün kokusu ilk başta kokusu raharsız edici gelebilir belki ama etkilerini gördükçe katlanılması güç bir koku olmaktan çıkıyor. Benim kullandığım şekli, gece yatmadan evvel tırnaklarıma etleride dahil çok az miktarda sürüp geniş bir eldiven takıp öyle yatıyorum. Gün içerisinde sürmek hareketlerimi kısıtlayacağından yatarken uygulamak rahatlık sağlıyor. Sabah uyandığımda yumuşacık tırnaklarla karşılaşıyorum. Bunun yanında düzenli kullanımda tırnak rengini eşitlemiş ve tırnak etlerini  çekmiş temiz bir sonuç veriyor size. Tırnakları güçlendirdiği,zayıf cansız tırnakları sertleştirip güçlendirdiği de gözlemlediğim bir diğer özelliği,annemle birlikte kullandığımız için onun gözlemlediği etkileride bu şekilde. İlk kullanımda dahi hızlı uzatması ve temiz görünümü aldığımı çok net söyleyebilirim. İlk kullanımda hızlı uzatmasını nasıl anladın ki derseniz, tırnağımın kenarı ortaya doğru kenardan kırılmıştı. Sadece bir gece o tırnağıma sürüp yattım. Sabah kalktığımda kırığın gözle görülür yukarı doğru çıktığını gördüm. Bu hızlı uzatmasına en güzel kanıt diye düşünüyorum. 
Dax Mıxup Sulphur o kadar bereketli bir ürün ki hergün kullansan yinede kolay bitebilecek gibi görünmüyor. 56 gr lık bir ambalaja sahip. Markanın ürünlerinde tek olumsuz söyleyebileceğim şey ambalajları.Kapağı maalesef kapatırken çatladı, halbuki sıkmadan, diğer tüm ürünlerimi kapatır gibi kapatmıştım. Saç ürünleri gibi tırnak bakım ürünleride oldukça başarılı, markayı kesinlikle tavsiye ediyorum denemeye cidden değerler..

Dax Mıxup Sulphur El-Ayak Bakım Yağı yüzde elli indirimle 7,45 tl gibi bir fiyata almıştım, özellikle Migros indirimlerini takip edin derim. 


10 yorum :

  1. Canım benim bu ara ben de bu yağı kullanıyorum, tırnak etlerimi gerçekten güzel yumuşattı. Fakat ben hayatta eldiven giyip uyuyamam🙈 O yüzden etkisini sen daha net görmüşsün. Ben en fazla 1-2 saat tırnaklarımda tutabiliyorum. Bu şekilde bile memnunum. Güle güle kullan can arkadaşım, öpüyorum❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çorapla asla uyuyamam biliyormusun canım benim :)) Aslında etkisinden ziyade oraya buraya bulaşmasın diye eldiveni takıyorum, yoksa gece kalkınca emilmişse çıkarıyorum bende sıkılıyorum.Etkisi çok iyi ama aynen. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim,çok öpüyorum <3 <3

      Sil
  2. ellerime çok iyi geliyor ben de kullanıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokusu hariç bende severek kullanıyorum..

      Sil
  3. saç için olanını kullanmış ve çok sevmiştim bunu da alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu da seveceksin o halde, onun kadar başarılı :)

      Sil
  4. Migros indirimine dahil sanıyorum canım, bitmeden bir bak derim, cidden başarılı bir ürün,seversin bence de:) Çok teşekkür ederim canım benim <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Tırnaklarımdaki kırılmalar kısa sürede düzeldi....renk dengesi çok güzel. ...el ve ayak için mükemmel bir ürün...

    YanıtlaSil
  6. Benim de tırnağim hiç yok sizce iyimi güzelse kullanmalımıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnak uzatmada gayet başarılı,tırnağa genel anlamda iyi geliyor ama hiç tırnağınız yoksa nasıl bir etkisi olur net bilemiyorum yalnız denemenizi yinede öneririm, oldukça başarılı bir ürün çünkü. Sevgiler..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel