Splat Medıcal Herbs Ağız Bakım Suyu

Yorucu ve halsiz günler geçiriyorum, İnstagram'da da bahsetmiştim, mevsimin ilk nezlesini yaşıyorum. Doktora gitmeme inadım olduğu için bitkisel ve bol bol dinlenmeyle geçirmeye çalışıyorum bu dönemlerimi. Hal böyle olunca uzuyorda uzuyor süreç. Yalnız bu seferkinin zamanlaması harikaydı, çılgın indirimleri ancak alışveriş resimlerini inceleyip iç geçirmekle geçirdim.. Ne güzel değerlendirmiş herkes,memnun kalanıda çoktu, şişirilip indirildi diyeni de, kuyrukta baygınlık geçirip yeter deyip bırakanıda :) Hepinize gelmiş geçmiş olsun, keyifle kullanın aldıklarınızı :) 
Yavaş yavaş bloga yazmak istiyorum ki, kendimi cidden bu anlamda da rahatsız hissediyorum, bedenim zihnim yorgun birde burası sessiz kalınca iki katı yoruluyorum sanki :/ 

Yazıma konuk olarak seçtiğim ürün bana diğer tüm diş bakım ürünlerini elimin tersiyle ittiren, geç tanıştığımı düşündüğüm Splat markasından Medıcal Herbs ağız bakım suyu. İlk kez diş bakım ürünlerini böyle gönül rahatlığı ile kullanıyorum desem yanılıyor olmam sanırım..Splat'ın ilk olarak Blackwood diş macununu kullanmaya başladım. Markayla iyi anlaşacağımı o deneyimimde anlamıştım :)
Daha önce bir çok markanın ağız bakım suyunu kullandım, severek kullandıklarım da oldu, daha fazla dayanamayıp çöpe attıklarım da. Splat Medıcal Herbs ağız bakım suyu işte o diğer tüm suların üzerine çıkabilecek bir performansla birinci sıraya oturmayı başardı.Bunu nasıl mı başardı? İlk olarak ürünün genel özelliklerinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Splat Medıcal Herbs Ağız Çalkalama Suyu
Medıcal Herbs ağız bakım suyu Faydalı bitkilerin özelliklerinden oluşan, tamamen diş ve diş etine yararlı etkin maddelerin birleşiminden elde edilen bir ürün. 
İçeriği;
  • Süt enzimleri kompleksi
  • Meyan kökü ekstresi
  • Deniz Topalağı
  • Alıç, papatya ve ada çayı ekstreleri
  • Aktif kalsiyum
  • Papain ve ıtır yağı
Üründe benim dikkatimi çeken ve gönül rahatlığı ile kullanmamı sağlan etkenlerin en önemlisi Meyan kökü ekstresinin olması.Bilindiği gibi Meyan kökü diş sağlığı açısından oldukça yararlı.Benim nedenini hala öğrenemediğim şekilde zaman zaman ağız içimde aft denen yaralar oluşur, bu yaralara meyan kökünün iyi geldiğini iyi biliyorum,bileşenlerinde meyan kökünün olması bu anlamda severek kullanmam için en büyük etkenlerden biri..

Ağız içini oldukça güzel rahatlatan bir etkisi var, keskin ancak işe yaradığını, sadece mentollü bir sudan ibaret olmadığını, ağzınızın içinin fresh aynı zamanda da tertemiz olduğunu hissedebiliyorsunuz. Ürün Florür içermiyor.

Diş ve diş eti sağlığı açısından ağız bakım suyunun kullanımı oldukça önemi yer teşkil ediyor.Size tavsiyem, dışarıda da yanınıza küçük çanta boyu bir şişede bakım suyunuzu yanınıza alın. Herhangi bir şişeye ağız bakım suyunuzdan koyup her an yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz.. Özellikle diş fırçalamaya imkan verilmeyen durumlarda oldukça fayda sağlıyorlar.. 
Splat markasının Diş ve diş eti sağlığı açısından faydalı bir çok farklı çeşidi bulunuyor.İsteğinize, arzunuza, diş sorununuza göre bir ürünü rahatlıkla mutlaka bulabilirsiniz..
Splat Medıcal Herbs Ağız Çalkalama Suyu
Medıcal Herbs ağız bakım suyu'nun ambalajı gibi yeşil renkte, 275 ml bir ambalajda fiyatı 12,90 TL. Splat markasının tüm ürünlerini Gratis mağazalarında ve seçili eczanelerde bulabilirsiniz..

16 yorum :

  1. bunu en kısa zamanda deneyeceğim bu arada blogdaki çekilişe seni de bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Ben de Splat'ın diş macununu kullanıyorum bunu da merak ettim açıkcası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakım suları da macunları kadar başarılı, öneririm..

      Sil
  3. Splat macunlarını severek kullanıyorum bu ağız çalkalama suyunu hiç denemedim en kısa zamanda denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macunları kadar güzel cidden, tavsiye ederim..

      Sil
  4. splat ürünlerinden çok memnunum bunu da keşke indirimde alsaydım ama aklıma gelmedi o telaşta artık bir dahakine mutlaka alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde çok uygun oluyordu, aynen o telaş kalabalık insana çok şey unutturuyor.Tavsiye ederim cidden güzel..

      Sil
  5. geçmiş olsun:( splat ın diş macununu ben de kullanıyorum bir süredir ve çok memnunum, ağız suyu dikkatimi çekmemiş, aklımda bulunsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim 😔 aklında bulunsun suyunuda seversin sanıyorum 😊😙

      Sil
  6. Canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Bu indirimler kesinlikle %50 değildi, fiyatlar önceden şişirilmişti bazı ürünlerde. Splatın diş macunlarını çok severek kullanıyoruz😊 İlk fırsatta bu bakım suyunu da deneceğim. Ellerine sağlık can arkadaşım❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Evet genelde de öyle oluyor, insan takip edemiyor 1 ay bile fark ediyor fiyatlarda 😕🤔 Suyunuda seversin canım benim biliyorum 😊Çok teşekkkür ederim canım arkadaşım 💜😘

      Sil
  7. içerisinde alkol yok sanırım

    YanıtlaSil
  8. Tesadüf eseri denk geldim yazınıza, iyi ki de geldim. Gün içinde sıklıkla kahve-sigara tüketen biri olarak hem ağız bakım suyunu hem blackwood diş macununu aldım ve çok memnun kaldım. Bu arada tırnaklarınız muazzam güzel ! Sevgi ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmanıza çok sevindim. Güzel sözleriniz ve naifliğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum, çok incesiniz.. Sevgiler..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel