Sebamed Moisturizing Cream - Sebamed Nemlendirici Krem

Gönül rahatlılığı ile kullandığım, kokusunu ayrı yapısını ayrı sevdiğim Cilt bakım ürünüm Sebamed Nemlendirici Krem bu yazımın konuğu oluyor..
Sebamed Moisturizing Cream - Sebamed Nemlendirici Krem
Krem hassas ciltle için geliştirilmiş özel bir formüle sahip. Cildin nem ve yağ dengesini ayarlamayı vaat ediyor. Yoğun E vitamini sayesinde serbest radikallerle savaşarak cildin erken yaşlanmasına karşı koruyucu görev üstleniyor.Bu ibarelerinin yanında ideal bir makyaj altı kremidir deniyor ki ben bu ibareye kesinlikle katılıyorum.. Verdiği nemin yeterliliğine gelmeden bu özelliğinden bahsetmek istiyorum. Cilt makyajıma geçmeden önce Sebamed nemlendirici kreminden sürüp cilt tarafından emilmesini bekliyorum, diğer nemlendiricilere göre biraz geç cilt tarafından emilimi sağlanıyor. Sonrasında cildime uyguladığım fondöten, bb,cc vs ürünlerim çok kolay dağılıyor ve parlak bitişli bir ürün odluğu için, bu aydınlık, canlılık fondöten üzerinde bile belli olabiliyor.Bu özelliği cilt makyajında mat görünüm sevmeyen ben için oldukça güzel açıkçası. Aynı zamanda makyajı güzel tuttuğunuda düşünüyorum, ideal bir makyaj altı kremi denmesini bu anlamda çok iyi anlıyorum..
Sebamed Moisturizing Cream - Sebamed Nemlendirici Krem
Verdiği nem karma-yağlı cilde sahip ben için gayet yeterli geldi. Gün boyu o nemi cildimde hissedebiliyorum.Yağlı değil canlı bir görünüm veriyor cilde.Çok az bir miktarı bile yetebiliyor tüm yüzünüze..Sabun içermeyen bir krem olmasına rağmen kokusu beyaz sabunu andıran temizlik hissi veren bir kokuya sahip. En sevdiğim özelliklerinden biride bu. 

Sebamed Paraben içermeyen ürünlere sahip, kişisel bakımda gerçekten gönül rahatlığı ile ürünlerini kullanabilirsiniz.Bu ürün deneme boyu ile alıp sevdiğim ve tam boyunu almak istediğim bir ürün.Aklımda uzun zamandır yaşlanma karşıtı göz altı bakım kremi var, bundan memnun kalınca ondanda yeteri kadar memnun kalacağımı düşünüyorum şahsen..

Sebamed Nemlendirici Krem'in bendeki 50 ml'lik boyunun fiyatı 30 TL civarı, birde kavanozda 75 ml'lik olanı mevcut. Sizlerde benim gibi kararsızsanız ki ben öneriyorum gönül rahatlığı ile alınabilecek bir ürün, ama eğer tereddüt ediyorsanız Migros'larda 2 TL gibi bir fiyata denme boyunu alıp ürünleri deneyip karar verip tam boyunu alabilirsiniz.. Tüm Gratis, Watsons ve benzeri kozmetik mağazalarından, eczanelerden, online satış sitelerinden Sebamed ürünlerine ulaşabilirsiniz..

32 yorum :

  1. sebamed ürünlerini ben de çok sevmiştim.
    güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  2. paraben içermemesi noktasında çok iyi. güle güle kullan ben de yeni yazıma beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyim.. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. sebamed ürünlerini ben de severek kullanırım eskiden beri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yeni yeni tanışıyorum, uzun yıllar birliktelik umuyorum bende :)

      Sil
  4. Merak ettim şimdi:) Zaten Sebamed'in başka ürünleri kullanıyorum. Gayet memnunum. Bunu da alıp deneyeceğim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diğerlerini yavaş yavaş denemek istiyorum, bunu da seversin umarım :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Sebamed'in çıkardığı o minnoş deneme ürünleri harika canım arkadaşım, deneme boyuyla memnun kalınca tam boyuna rahatça geçebiliyorsun. Ben çocukluğumda hep şampuanlarını kullanırdım, hatırlıyorum saçlarımı çok sertleştirirdi o zaman ama eczanelerde satılan en güvenilir markaydı. Ben q10'li göz altı kremini kullandım, olgun ciltler için güzel nem veriyor. Yazısını da yazdım aslında ama taslaklarda sırada bekliyor :) Göz çevresi kuru olan, 30 yaş üstü herkese önerebilirim sanırım. Bu nemlendirici de yazın bana olabilir sanırım, bu kış yüzüme tereyağ sürsem fayda etmeyecek durumdayım, görsen tanıyamazsın yani :( Ellerine sağlık canım arkadaşım, öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı kremini seven çok, seninle de konusu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam, seviyordun ama daha iyileri var demiştin tabi :) Aklımdaki o bakalım, artık iyice şart oldu en azından tatmin eden bir göz altı kremi kullanmak. Canım şimdiden öyle olduysan :(Havalar yumuşayınca bunu dene derim o zaman, seversin umarım.Çok teşekkür ederim canım arkadaşım <3

      Sil
  6. Deneme ürünü çok iyi bir fikir canım bakacağım teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bak canım, diğer farklı ürünlerininde var deneme boyları..Rica ederim :)

      Sil
  7. Ya çok merak ettim. gratise koşup bakacağım 😊😃

    YanıtlaSil
  8. Paraben içermemesi çok güzel bir ayrıntı.Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen en güzel özelliklerinden biri de o. Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  9. Sebamed benim de merak ettiğim bir marka şu migroslardaki deneme boy ürünleriyle başlayabilirim sanırım.Makyaj bazı olabilmesi de güzel bir ayrıntı.Çok güzel bir yazı,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle başladım canım, güzel bir başlangıç oluyor ilk deneyim için :) Beğenmene sevindim canım, çok teşekkür ederim, sevgiler.. :)

      Sil
  10. Ben de uzun zamandır Sebamed ürünlerinden denemek istiyordum. Sanırım ilk deneyeceğim ürün belli oldu :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde diğerlerini de seve seve kullanabilirsin canım, güzel bir ürün cidden :) Çok teşekkür ederim canım benim <3 :)

      Sil
  11. Benim de cildim karma yagli arasi, canli durusu hosuma gidebilir, elimdekiler azalsin bakarim buna da cok tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı cilt yapısına sahibiz, ben verdiği etkiyi sevdim, umarım sizde seversiniz :) Rica ederim :)

      Sil
  12. Deneme boyu ürünler çok iyi oluyor fikir edinmek için. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, böyle çok daha rahat karar verilebiliyor insan.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  13. Kücük boyunu görmemiştim ya da dikkat etmedim ^^ İlk önce kücük boy alıp denemek istiyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En mantıklısı canım, net fikir sahibi oluyor insan :) <3

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür derim,harika bir haber bu, o kadar baktım bende net güzel görüntülü bulamadım indirmek istiyordum,bu çok iyi oldu <3 :)

      Sil
  15. Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür sebamed kompakt var ve moisturizing krem kullanıyorum ve yüzümde minicik minicik isilik tarzında siviller oluştu daha önce başına böyle bişey gelen oldu mu acaba ��?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak cildiniz belki çok fazla yağlı ise fazla gelmiş olabilir. Net bilemiyorum tabii ki farazi bir ihtimal..

      Sil
    2. merhaba aynı sorun bende de oldu acaba nasıl geçti sizinki ve kullanmaya devam ettiniz mi ?

      Sil
  16. Yalnız yoğun E vitamini içermiyor.%2 civarında ve neutralizes diyo zaten

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel