Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes - Creamy Beige

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes krem farlardan 98-Creamy Beige bu yazımın konuğu.
Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes - Creamy Beige
Mat densede, ambalajında öylede görülse akıldaki tamamen mat olayı bu farda pek yok. Diğer Creme de Nude rengi tamamen mat ancak bu farın çok hafif yansımaları var, belli belirsiz. Kahve tonlarına kaçan, yumuşak sütlü kahveye çalan çok hoş bir ara ton.Tek başına uygulanacağı gibi,gölgeli göz makyajları içinde oldukça ideal bir renk ve yapıda..
Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes - Creamy Beige
Yapısı yumuşak,parmağınızla aldığınız için vücudunuzun ısısıyla dahada yumuşayıp uygulamada kolaylık sağlıyor, ancak hızlı olmada fayda var.. Sabitlenmesi hızlı olsa da gün içerisinde çizgilere dolma yaşanabiliyor.Birde yağlı göz kapaklarına sahipseniz bu kaçınılmaz oluyor.. Altına güzel bir bazla etkisini uzun süreli kılabilirsiniz..
Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes - Creamy Beige
Özelikle sonbahar aylarında sür çık farlardan biri olacak benim için..Color Tattoo farların 4 rengi daha var bende ve hala yarılarına bile gelemedim, uzun süreli kullanılabilen boyutta farlar bunlar, 12mllik bir cam ambalaja sahipler..Kapaklarını uygulama esnasında bile hemen kapatın diye bir tavsiyede bulunmak istiyorum, çok çabuk kuruyabilme potansiyeline sahipler bu tip ürünler..
Burada Creme De Nude rengini incelemiştim ve severek kullanıyorum.Wet n wild Brulee farın kremi diyebiliriz bu far için..

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes Creamy Beige 20 tl civarı bir fiyata satılıyor, ben indirimle 10 tl gibi bir fiyata almıştım..Markanın ürünlerine Gratis,Watsons,yerel kozmetik ve bir çok online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz..

20 yorum :

  1. Çok güzel bir geçiş rengi. Yapısını falan da beğeniyorum bunun.
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen geçiş rengi olarakta çok hoş duruyor.Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. harika bir baz benim için her iki renk de çok severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi, nude olanı içlerinde favorim benim..

      Sil
  3. Canım benim bu farı aldım, koydum kenara. Hayırlısı diyorum :) Crease bölgesine geçiş ve gölge rengi olarak harika olur gibi geliyor bana. On and on bronze olanın dibini gördüm ben, bu sene bitireceğim inşallah, kurutmadan. Ters şekilde saklayınca çok sorun olmuyor ama özenli davranmak gerek dediğin gibi. Ellerine emeğine sağlık can arkadaşım... :) Mutlulukla kullan, öpüyorum kocaman <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıra elbet gelicektir onada canım benim :) Aynen çok hoş geçiş rengi olabilir katlanma bölgesine çok yakışıyor.Nasıl gördün dibini imrendim, bende görebilsem keşke kurumadan :/ Yan dizdim öyle saklıyorum sıralı, ters saklıyordum yerde çok sıkıntı oluyordu bir jel eyelinerımı ters saklıyorum öyle.Çok teşekkür ederim can arkadaşım benimm <3 :) Çook öpüyorumm <3 <3 :*******

      Sil
  4. Bende de on and on bronze rengi var cok basarılılar severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyleler,bende severek kullanıyorum :)

      Sil
  5. Harika bir blogunuz var. Bloglar Yarışıyor kampanyası ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun bu maceraya katılın; blogunuzu tanıtın, mansiyon ve promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 2016 yılı içerisinde 4.kez düzenliyoruz. Katılım için detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web : http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel : +90212 330 9707

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Elbette bu güzel etkinliğe katılmayı isterim,keyif dolu bir süreç dilerim tüm aday ve sizlere!..

      Sil
  6. Nasıl güzel bir toprak tonu! Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum canım, sonbahara çok yakışacak tonda bir renk, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. İndirimde almıştım ancak henüz kullanamadım.Ürünü birlikte aldığımız kardeşim baz üzerinde parça parça durdu demişti.Gerçekten öyle mi yoksa kullandığı baz ile alakalı mı merak ediyorum.Güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hızlı hareket etmek gerekiyor sadece. Ben the balm ve wet n wild bazlarla denedim ikiside farklı yapılarda bazlar, hızlı olmazsam yayılımda sıkıntı yaşıyorum ancak parça parça olayını yaşamadım.Dediğim gibi hızlı yaymak önemli aslında.Çok teşekkür ederim ❤

      Sil
  8. Bu bana çok koyu kaçar. Çok güzel ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tonu çok hoş, tam bu ayların rengi..

      Sil
  9. rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  10. Bu seri daha Türkiyeye gelmeden önce bile deli gibi almak istiyordum. Kozmetik yasağı filan alamamıştım. Geldi, herkes aldı ben hala alamadım. Ne zaman baksam yok. Bahtsız mıyım neyim :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu matlar çabuk bitiyor şimdi yeni ya hani :)) Belki bir süre sonra rahat rahat bulabilirsin :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel