Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Canlandırıcı Duşta Vücut Kremi

Arko yıllardır kullandığım, çocukluğumun simge markalarından biri.. Yeşil-beyaz tüpte yağlı kremini nelerde kullanmadık ki, pişikte, yüzümüzde,yanığımızda, yaramızda, güneşte her yerde :) Zaman geçtikçe marka kendini yenileyerek çeşitliği arttırdı ve aynı kaliteden vazgeçmeden bizlere güzel ürünler sunmaya devam etti.Yine onlardan biri severek kullandığım Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Canlandırıcı Duşta Vücut Kremi bu yazımın konuğu. 
Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Canlandırıcı Duşta Vücut Kremi
Kullandığım ilk duşta vücut kremi kendisi.. Vücut kremi özel formülü ile hızlı ve kolay nemlendirme sağlayarak nemi resmen vücudumuza hapsediyor.Cidden uzun süre cildinizde o nemi hissedebiliyorsunuz..Ben açıkçası duşta vücut kremlerinin bu kadar pratik olacağını düşünmezdim ve bu kadar başarılı nem vereceğini, hoş diğerlerini kullanmadım ancak bunun verdiği kalıcı uzun süreli nem beni gayet tatmin etti diyebilirim..

Arko Nem vücut kremi'nin bir diğer güzel özelliği ise uzun süre kalıcı kokusu. Kokusu nemi kadar uzun sürmese de banyodan çıktıktan sonra epeyce bir süre o kokuyu alabiliyorsunuz. Cildinizden hemen uçup giden bir özelliği yok..Kremin rengi lila, tam bir meyveli yoğurt rengi :) Böğürtlen rengini net görürken, yoğun ve güzel kokusunu da gayet başarılı bir şekilde alıyorsunuz, duş resmen meyve meyve kokuyor..
Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Canlandırıcı Duşta Vücut Kremi
Vücut kremi ekstra iyice bir durulama istemiyor.Kullanım talimatlarında yazan bu şekilde uygulama yapmanız yeterli.. 
  • Sabun ya da duş jeli ile yıkanın ve durulanın. 
  • Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Duşta Vücut Kremini hala duştayken ıslak vücudunuza uygulayın. 
  • Hafifçe durulanarak üzerinizdeki kremi akıtın. 
  • Kurulanın. Duştan çıktıktan hemen sonra rahatça giyinebilirsiniz
Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Duşta Vücut Kremi'nin yanında kreminide severek kullandığım Soft Touch çeşidi de var ve ben en çok onun kokusuna bayılıyorum,o kremin vücudumun her yerinde kokuyor olması harika bir his.

Arko Nem Yoğurt&Böğürtlen Canlandırıcı Duşta Vücut Kremi'nin fiyatı 16 TL civarı Gratis, Watsons ve çeşitli marketlerde ürüne ulaşabilirsiniz..

17 yorum :

  1. Canım benimmmm Blana'm Nivea'yı öneriyordu onu pek seviyordu,ondan başlamak istiyordum ama nasip bunaymış, oda bunu beğendiyse tamamdır,favorisiydi çünkü Nivea :)Sende dene canım benim her iki kokuda harika ve nemi cidden epey güzel :) Çook teşekkür ederim canım, güzel gözlümm <3 <3 :**

    YanıtlaSil
  2. Tam bir meyveli yoğurt gibi hakikaten :)

    YanıtlaSil
  3. Bende almayı düşünüyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. ben de duşta vücut kremini hiç kullanmadım. nedense pek işe yaramaz diye düşünüyordum ama bu yorumundan sonra bir şans vermek istiyorum. yazı için teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende açıkçası gereksiz görüyordum, hep öteliyordum ama hata yaptığımı fark ettim kullandıktan sonra, zira duştan sonra ekstra nemlendirici sürmeye gerek kalmıyor zamandanda tasarruf ayrıca :) Rica ederim :)

      Sil
  5. Canım Goncam ben nemlendirici olanını aldım tabiki ve onu Nivea badem yağlıya çok benzettim :) İkisinin de içeriği temiz değil, Arko da ambalaj açısından cok daha kullanışlı olduğu için (kesilebiliyor, bunu deyince herkes bana gülüyor) Arko'yla devam etmeye karar verdim. :) Gerçekten duş sonrası kremlenme zamanından büyük tasarruf sağlıyorlar, hele ki yaz günleri bu ürünler harika! Ellerine sağlık can arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım aslında aklımda hep Nivea vardı senin favorindi bende denemek istiyordum ama kısmet Arkoya oldu ilk deyimim :)) Soft Touch nemlendirici olan onun kokusuna bayılırıyorum, bildiğin kremi tüm vücuduma sürmüş gibi oluyorum <3 Kesme işini bende zaman zaman yapıyorum, neredeyse yarıya yakın ürün çıkıyor şaka gibi :) Çook teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 3 :***

      Sil
  6. bu bana çok yeterli gelmedi özellikle bacaklarımda verdiği nemi yetersiz buldum ama Blana'nın da tavsiyesi ile diğer çeşidi sanırım soft touch mı onu aldım bakalım deneyeceğim...Nivea nem konusunda çok da değil bir tık üstte sadece Arko'dan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen diğerinin verdiği nem çok daha güzel ve uzun süre nemlilik sağlıyor, adı üstünde nemlendiricili,bu canlandırıcılı olanı bana yetti ama cildi epey kuru biri için yeterli gelmeyebilir tabi.. Nivea kullanmadım ama sırf karşılaştırmak için alıp bakayım diyorum.

      Sil
  7. Merak ettim denk gelirsem sans vericem cok tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, gayet başarılı denemek lazım :)

      Sil
  8. Bende daha once hic kullanmadım bu tarz ürünleri ama artık almak istiyorum ilk bundan baslıcam tesekkürler güzel yazı için <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir başlangıç olur keza cidden bu tarz ürünler epey pratik.Rica ederim :)

      Sil
  9. duşta vüvut kremi kullanmayı sevmesemde bunu çok seviyorum

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel