Sunatural Organik Zeytinyağı ve Lavanta Yağı İçeren Nemlendirici Şampuan

Sunatural markasından bahsetmiştim şuaradaki yazımda,detayları için inceleyebilir fikir sahibi olabilirsiniz, ürünleri %100 doğal ve organik şuradaki yazımda da soğuk sıkım tamamen el yapımı sabunlarından, zeytin yağlı ve lavanta özlü sabununu paylaşmıştım, bu yazım da ise sizlere Organik Zeytinyağı ve Lavanta Yağı İçeren Nemlendirici Şampuan'dan bahsetmek istiyorum..
Sunatural Organik Zeytinyağı ve Lavanta Yağı İçeren Nemlendirici Şampuan
Ürün belirttiğim gibi 240 ml lik bir pompalı şişede satılıyor. Markanın tüm ürünlerinde olduğu gibi hayvanlar üzerinde test yapmıyor, tamemen Cruelty Free, paraben içermiyor,renklendirici ve SLS içermiyor,silikon parfüm içermiyor,yapay koku kullanılmamış tamamen doğal ve organik,petrol gibi ağır kimyasallar içermiyor..
Her saç tipine uygun olarak ürünler mevcut benim saçlarım yağlı odluğu için bendeki benim saç tipime uygun olan çeşidi.Ürünün rengi şeffafa yakın ve gayet sıvı, diğer şampuanlardaki gibi bir yoğunluk söz konusu değil, sanıyorum tamamen doğal olmasının, yoğunlaştırıcı katkı maddelerinin olmamasından kaynaklı bir durum bu.Pompasından alım gayet kolay, sıvı sabunların şişe formunda benim hoşuma gidiyor daha pratik geliyor..
Şampuan yine doğal ve organik olmasından kaynaklı diye düşünüyorum ki köpürmesi diğer şampuanlara nazaran daha az. İkinci yıkama yaparsanız o zaman bir tık daha köpürüyor.. Kokusu lavanta ağırlıklı, lavanta seviyorsanız bu kokuya bayılacaksınız, inanılmaz rahatlatıyor birde kullandığım sürece tamamen doğal temiz bir ürün kullanmanın verdiği o his aşırı hoşuma gitti, tamam doğal ürünlerle gelmedik bu güne kadar ancak keşke imkan bulsakta hep bu tarz temiz içerikli ürünler kullanabilsek, gönül rahatlığı ile kullanabilmek çok güzel bir his bu tip önemli ürünleri..
Sunatural Organik Zeytinyağı ve Lavanta Yağı İçeren Nemlendirici Şampuan
Şampuanı kullandıktan sonra saçlarınız krem istiyor arkadaşlar, zeytin yağlı olsa da şampuan saç kremi ihtiyacı hissediyorsunuz, saçlarınız dolaşmaya da müsaitse kaçınılmaz oluyor.. Uçlarına çok az miktarda Watsons ballı saç maskesinden uygulayıp duruluyorum. 
Saçlarımda gözlemlediğim etkileri, ağırlık yapmıyor, oldukça hafif bu benim için çok önemli saçlarımda bir çok ürün ağırlık yapıyor keza. Kokusu dıştan sonra bile bir müddet kendini hissettiriyor. Daha yumuşak ve parlak bir görünüm veriyor sonrasında.. Ayrıca verdiği dolgunluk sevdiğim diğer bir özelliği, benim gibi hacimsiz, sönük olmaya müsait saç tipiniz varsa bu şampuanını sevebilirsiniz diye düşünüyorum.. Düzenli kullanımda kepek oluşumunuda engellediği özellikleri arasında, kepek problemim olmadığı için net birşey söyleyemiycem bu konuda ancak,sorun yaşayanlar düzenli  kullanıp etkisini rahatlıkla görebilirler..

Sunatural Organik Zeytinyağı ve Lavanta Yağı İçeren Nemlendirici Şampuanın fiyatı 24 TL sitesinden bu ve diğer ürünlerine ulaşabilir, sipariş verebilirsiniz..

19 yorum :

  1. Ambalajı çok tatlıymış Gonca'm, ilk o dikkatimi çekti. :) Pompalı şişede olan ürünleri çok kullanışlı buluyorum. Temiz içerikli şampuanlar köpürmüyor ama köpürmemeleri sağlıklı zaten. Organik ürünlerin artması da çok güzel... Ellerine sağlık canım arkadaşım <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim ambalajı benimde çok hoşuma gidiyor,tombul minnak şey :) Aynen köpürmemesi doğal ürünlerde normalmiş hatta daha iyi katkı olmadığı için orasını zaten çok sıkıntı yapmadım zaten ne kullanırsam kullanayım iki kere uyguluyorum şampuanı ben :)) Keşke hep kullanabilsek, artışlarını görmek bile güzel kesilikle.. Teşekkür ederim canım arkadaşım benim <3 <3 :**

      Sil
  2. içerik olarak güzel ama saçımı çok aşırı yumuşattı ve sönük durdu yaz tatilinde denizden sonra kullanacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde tam tersi doldurdu bir hacim verdi, yapıyla alakalı dedikleri şeye en bariz örnek olmalıyız biz :)

      Sil
  3. ilk kez gördüm teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. şampuan ve saç bakımı denilince bende akan sular duruyor. organik şampuanlarda, saçlarımda boya olmadığı halde aynı şekilde sertlik oluyor. ardından mutlaka bir zaten bakım için nemli saçlarıma serum ve yağlarım var onlarla kurtarıyorum
    güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçlerindeki katkı maddelerinin olmayışından kaynaklı bir durum aslında çok daha iyi bizler için, varsın sertleşsin çaresi kremler,maskeler ama katkısız temiz içerikli ürün kullanmak gibiside yok, cildine değer veren herkesin aslında doğal ürünler kullanması lazım da işte bu herzaman mümkün olmayabiliyor maalesef, keşke yapabilsek..Çok teşekkür ederim, sevgiler..

      Sil
  5. Çok güzelmiş bu ürün hem de uygun, çok teşekkürler canım paylaşım için iyi günlerde kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hem çok uygun hemde tertemiz,sende deneyip memnun kalırsın umarım,teşekkür ederim canım <3

      Sil
  6. benim şampuanlardan yana pek yüzüm gülmedi. sürekli dökülüyor, hacimsiz ve kepek sorunu olabiliyor arada bu şampuanın olumlu özellikleri benim ilaıcım gibi gözüküyor en azından kepek ve hacim konusunda. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, özellikle hacim konusunda yeterince tatmin edeceğini düşünüyorum sizi..Sevgiler :)

      Sil
  7. Canımm benim bazen öyle oluyor kaçtımı kaçıyor :)) Evet bende çok kullanışlı buldum bitince şişesini atmayıp değerlendirmek istiyorum boyut ve işlevsel olarak kullanışlı :) İçerik bakımında oldukça temiz tavsiye ederim fiyatıda uygun aklına eserse bir dene derim. çoooook öpüyorum canım benim teşekkür ederim <3 <3

    YanıtlaSil
  8. Krem isine kadar anlattiklarin çok iyiydi. Krem çok kötü yapiyor benim saçimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi? Kremsiz de benim saçlarım çok fazla dolaşıyor,sanıyorum saç telinin ince-kalın olmasıyla alakalıda bir durum.

      Sil
  9. içeriği ve ambalajı çok ilgimi çekti, güle güle kullan canım harika bir ürünmüş 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, sende seversin o halde, hem içeriği cidden çok iyi hemde buna rağmen gayet uygun fiyatlı :)

      Sil
  10. Güzel bir ürüne benziyor, iyi günlerde kullan Gonca'm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım içerik olarak çok güzel bir ürün,teşekkür ederim canım benim <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel