Body Fantasies Signature - Romance & Dream Vücut Spreyi

Özellikle sıcak ve boğucu yaz günlerinde elimin en sık gittiği ürünlerden biri vücut spreyleri..Serinletici ve ferahlatıcı etkisiyle sık sık bitirilip yenisi alınan ürünlerden.. Gratis mağazalarında satılan Body Fantasıes vücut spreyleri çeşitliliği ve uygun fiyatı bakımından dikkatimi çeken ürünler olmuştur ancak deneme fırsatım nedense olmamıştı bir şekilde, sayelerinde denemiş oldum bu anlamda mutluyum..

Body Fantasies vücut spreylerini çantaya at çık olması bakımından çok avantajlı buluyorum, özellikle yaz günlerinde hem kokusu hemde serinletici özelliği ile her an yanımızda olması açısından çok güzel.. Çeşitli kokuları var mağazaya gidince göz atmanızı öneririm,ben özellikle japon gülü olanını merak ediyorum,sanırım ikincisi o olacak..
Body Fantasies Signature - Romance & Dream Vücut Spreyi
Bu spreyler çok fazla kalıcı değiller, 1-2 saat en fazla dayanıyor kokuları, belkide benim cildimde bu şekildedir bilemiyorum ancak benim gözlemlediğim kalıcılıkları çok fazla yok.. Ancak çantada taşıyıp ara sıra sıkmakla sürekliliği sağlanabilir, parfüm gibi olmadığı için rahatlıkla sık sık sıkılabilir..
Bendeki çeşidi Romance Dreams çiçeksi, meyveli bir kokuya sahip..Çiçekli ve meyveli kokuları sevenlerin bayılacağı bir koku çıkmış ortaya..

Gratis mağazalarından Body Fantasies Vücut spreylerine ulaşabilirsiniz..

11 yorum :

  1. Yaz için iyi bir alternatif bence ;)

    YanıtlaSil
  2. Yazın parfüm kullanamıyorum, çok ağır geliyor. Bu spreyler sıcak havalarda kurtarıcı, her yaz mutlaka bir vücut spreyi bitiriyorum. Hem hafif ürünler hem temiz, ferah hissettiriyorlar bana. Arada tazelemeyi de çok dert etmiyorum. Çantaya atılır boyda olması da büyük avantaj :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, bu tip ürünler birde yanda taşımalık olunca tadından yenmiyor..Yaz aylarının büyük yardımcıları bizler için :)

      Sil
  3. Üstünde Paris yazısını ve Eyfel Kulesini görmek bile yetti bayılmama. Çok hoş gözüküyor. Sadece rengi için bile alabilirim. Denemek isterim, gördüğüm için çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok şık bir ambalajı var, kokudan önce görsellikle çekiyor insanı :)

      Sil
  4. Kokusu sanki buraya kadar geldi :) şişesi ve rengi de çok zarif :) iyi günlerde kullanın :)
    Blogumu ziyaret etmişsiniz, ben de iade-i ziyarete geldim, izleyiciniz oldum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Dikkate aldığın için teşekkür ediyorum canım, kokusunu seveceğini düşünüyorum, ambalajı kesinlikle yeter :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel