Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı

Kokusuna aşık olduğum bir ürün ile daha karşınızdayım. Şu sıralar keyifsiz olsada malum tamamen geçmedi rahatsızlığım,yinede memnun kalarak kullandığım bu tırnak bakım ürününü sizlerle paylaşmak istedim.. Kalyon Tırnak ve tırnak eti bakım yağı'nı bir süredir kullanıyorum, içerisinde nilüfer çiçeği özleri, jojoba yağı, ginseng,limon ve badem bulunuyor. İçeriğindeki bir çok madde ayrı ayrı zaten tırnak bakımında kullanılan fayda sağlayan maddeler, bu nedenle rahatlıkla faydası görülebilir bir ürün..
tırnak bakımı,tırnak bakım yağı,tırnak eti bakımı
İlk aldığımda tırnak etlerimi yumuşatacağını düşünmüştüm ancak tam tersine tırnak etlerimi sertleştirdi, yalnız bunu tırnak etlerimi geriye çekerek yaptığını görünce yadırgamadım hatta hoşuma bile gitti. Ürünü tırnağıma ve tırnak etlerime sürüp, kısacık bir süre bekleyip ovarak yediriyorum tırnağıma/etlerime. Belli bir süre sonra yağı emiyor ve o yağlı görünüm kayboluyor rahatsız olanlar için sıkıntı yaratmayacak diye düşünüyorum.. 

Kokusu inanılmaz güzel, sanırım nilüfer çiçeği özleri ve jojoba yağının etkisi bunu hissettiren. Gün içerisinde uygulasam da daha sık gece yatmadan önce uygulamayı seviyorum, sabah kalktığımda daha bakımlı, tırnak etlerim geriye çekiliş manikür olmuşa yakın tırnaklar görüyorum, bu hoşuma gidiyor..

Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı'nı Watsons, Gratis gibi bir çok alışveriş mağazalarında bulabilirsiniz, fiyatı 7-8 tl arası..

12 yorum :

  1. farklı bir ürün denenmeli :)

    YanıtlaSil
  2. O ne güzel bir kokudur,kokusu hakikaten beni de şaşırtmıştı cnm :) Memnunum bu üründen, hala kullanıyorum ;) Sevgiler tatlışım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi canım ya kokusu nasıl sıcacık, bayılıyorum :) Sevgiler canım..

      Sil
  3. Tırnaklara harika bir bakım yaptığını düşünmüyorum ama etleri biraz yumuşatıyor ve bence kokusu harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu en bayıldığım özelliği oldu, etleri çekmesi hoşuma gitti benim :)

      Sil
  4. Bi bakmak lazım o zaman bu ürüne

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severek kullanıyorum. Çok güzel bir yazı olmuş, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel