Fixliner - Eyeliner Sürme Kalıpları

Eyeliner çekmek başlı başına bir beceri bana göre. Alelade çekilen eyelinerlar makyajın bütünlüğünü bozuyor diye düşünüyorum. Sık sık pratik yapmak, eli alıştırmak düzgün bir eyeliner sürmek adına en önemli unsurlar,eliniz alışınca ne kadar kolay sürdüğünüze inanamayacaksınız. Ancak yinede uğraşamıyorum, ne yaparsam yapayım beceremiyorum o kadar düzgün sürmeyi diyorsanız size çok pratik bir üründen bahsedeceğim. Fixliner işinizi kolaylaştıracak çok güzel ürünlere sahip bir marka. En meşhurlarından ve kullanım alanı en geniş olanlardan biri bu eyeliner sürme kalıpları! 
Fixliner - Eyeliner Sürme Kalıpları
4 farklı sürüş tekniği olan bu kalıplar eyeliner sürmenizi inanılmaz kolaylaştırıyor. Taştı, bulaştı derdine son veren bu ürün saniyeler içerisinde gayet düzgün bir eyeliner sürmenize olanak sağlıyor.. Bu kalıplar ile ince ve kalın olmak üzere çeşitli şekillerde eyeliner sürebilirsiniz. Kalıbı farklı şekillerde tutarak bunu basitçe yapabilirsiniz,tamamen size kalmış.

Yine bu kalıplarıda bir kaç sefer kullandıktan sonra eliniz iyice alıştıktan sonra rahatça çekebilirsiniz. 4 farklı şekillere sahip olan kalıplar ile, kedi gözü, dip liner, üst liner ve far uygulamalarını yapabilirsiniz..


Kullandığınız kalıpları makyaj temizleyiciniz ile kolayca bir pamuk yardımıyla silip tekrar tekrar kullanabilirsiniz.. Yalnız dikkat edin hoyratça davranmayın kalıplar ince olduğu için yumuşayınca yırtılma olasılığı doğabilir..
Fixliner - Eyeliner Sürme Kalıpları
Ben kedi gözü yani normal kuyruklu eyeliner ve dip liner uygulaması yaptım, siz bunu kalınlaştırabileceğiniz gibi incede çekebilirsiniz.. Üstelik bu 2. uygulamam bir kaç uygulama sonrasında daha düzgün çekeceğimi düşünüyorum, şimdi bile 1 dakikayı bulmadan bu şekilde hallettim..

Fixliner tamamen bir Türk markası bence şans verilmesi gereken bir ürün, eyeliner uygulamarını en basite indirgemeye çalışanlar için biçilmiş kaftan. Bir kutusunun fiyatı 39.90 üstelik 1 alana 1 bedava kampanyası ile satışta sitesinden ulaşabilir, sipariş verebilirsiniz. Arkadaşınızla ortaklaşa da alabilir bir taşla iki kuşta vurabilirsiniz :) 

22 yorum :

  1. Çok güzel birşeymiş, ama benim mesela göz kapaklarım şişdir, gözlerim çekiktir. Acaba bende ne kadar işe yarar merak ediyorum. Denemek gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her göz tipi için uygun olduğunu ilgili videolarında görmüştüm. Dediğin gibi denemek lazım :)

      Sil
    2. Aynı benim gözlerimi tarif ettiniz :) İşe yarıyor :))

      Sil
  2. çok pratik bir ürüne benziyor eyeliner çekmekte zorlanan biri olarak işime yarayacak diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oldukça pratik, özellikle jel eyeliner ile çok daha kolay uygulanıyor onu fark ettim :)

      Sil
  3. Bir türlü elim alışmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli yapınca alışır sanıyorum,gel git uygula bence. Benim 2.denememde bu görüntü oluştuysa,ileride daha alışacaktır eminim..

      Sil
  4. Harika bir yılbaşı hediyesi olmuş, güle güle kullan. Palete ben de bayıldım, sahi kalbin temizmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış yazı altına yorum olmuş canım ama olsun ben anladım :) Gerçekten öyleymiş, görünce ilk aklıma o geldi :) teşekkür ediyorum..

      Sil
    2. :) ay evet gratis hediyesinin altına olacaktı :)))

      Sil
  5. bir türlü kullanamadım bunu bir video seyretmem lazım artık sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha rahat anlaşılır evet video ile,elin alışsa kolaylaşıyor..

      Sil
  6. kesinlikle denemk istiyorum :) Çok başarılı uygulamışsınız.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,el alışınca çok daha güzel uygulanacağını düşünüyorum, denemelisiniz :) Sevgiler..

      Sil
  7. Çok güzel bir ürün bende buna benze bir ürünle alıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet başlangıç için çok faydalı ürünler bunlar..

      Sil
  8. Çok kullanışlı bir ürünmüş, bir bayan olarak daha önce görmemiştim desem çok mu komik olur :)) ama cidden ilk sende gördüm :) teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım hiçte komik olmaz çünkü bende aylar önce yabancı bir vloggerda görmüştüm, kendim evde kalıp çıkarmaya çalıştım hatta, olmamıştı :) Eli alıştıktan sonra buna bile gerek kalmıyor, iyi bir başlangıç eyeliner için,ben teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Bunda üye olunabiliniyormu bide fiyati nası ögrenirim tam bilgi almam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üye derken anlayamadım canım? Açarsan.. Fiyat ve firmaya ulaşım için yazıdaki eklediğim instagram hesabına göz atabilir oradan DM ile iletişime geçebilirsin firmayla..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel