Natural Health Loofah 3'lü Dısc (Peeling)

Peeling yapmanın cildimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, özellikle yüz peelingi başarılı bir makyaj için en temel uygulamadır. Bu nedenle bir süredir kullandığım bu doğal peeling disclerden bahsetmek istiyorum bu yazımda.. peeling,cilt temizleme
Bu peeling discleri Kipa alışverişimden satın almıştım. Islatarak kullanılan bu discler yüz temizliğinde özellikle temizleme jelleriyle kullanımda çok başarılı sonuçlar veriyor. Peeling disc sanki ele alınca dağılacakmış gibi gelebilir ilk önce size, ancak o kadar güzel sıkılaştırılmış bir şekilde ki dağılma, dökülme vs gibi bir durum söz konusu olmuyor.. 

Ürün kuru kuru asla kullanılmamalı. Bu tarz ürünler iyice ıslatılarak cilde uygulanmalı. Ben bu peeling disci iyice ıslatıyorum, ürün şişiyor sıkılaştırma rahatlıyor ancak yine dağılma dökülme, bozulma yaşanmıyor. Sonra cildimi temizleyeceğim jeli discin üzerine sıkıyorum hafif karıştırıp cildime yumuşak hareketlerle uyguluyorum. Çok fazla bastırmamanızı öneriyorum, her ne kadar ıslattıksada, yumuşasa da, cilt son derece hassas olduğu için tahriş olmaya oldukça müsaittir, çizilme, yanma gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.. 
Saat yönünde hafif hareketlerle bu işlemi yapmalısınız.. 


peeling,temizleme
Ben bu discleri edindiğimden beri temizleme jellerimi bu şekilde uyguluyorum cildime.Normalde aldığım sonuçtan çok daha başarılı bir sonuç alıyorum.Daha derinlemesine ve tam bir şekilde temizlendiğini hissediyorum cildimin.. Özellikle duşta bu işlemi uygularsanız açılan gözenekler peeling+jel ikilisiyle çok daha güzel temizlenecektir..

Bu tarz peeling ürünler çeşitli marketlerde, kozmetik mağazalarında satılmakta.Temizlik ürünlerini bu tip metaryellerle kullanmanızı öneririm,ben güzel sonuçlar alıyorum..

16 yorum :

  1. Muhteşem bişey bu. Dün aldım ve kullandım, yüzüm pürüzsüz, harika oldu. Sen de güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım cildi inanılmaz pürüzsüz yapıyor, peeling çok önemli.Teşekkür ediyorum, sende güle güle kullan canım..

      Sil
  2. Ne kadar ilginç bir ürün lif gibi bir yapısı var.Denk gelirsem mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yapısı o şekilde, inanılmaz güzel zemin hazırlıyor :) Bu marka olması şart değil bu tarz bir ürüne denk gelirsen mutlaka aklında olsun :)

      Sil
  3. Yapısı cok ınce gecen alısverıste eklıpsınkını gormustum kendısının ıslak bır yapısı vardı ancak yorumlarını gormustum daha once begenılmeyen bır urundu o nedenle almadım kıpa var yakınımda bakacagım :)
    gercı ben braun yuz temızleme makınesı dıyım artık aklıma gelmedı adı claıresonıcın baska versıyonu ıste :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz temizleme makinesi kullanmadım henüz merak ediyorum, etkileri sonuçları peeling kadar etkilimi meraktayım :)

      Sil
  4. Hep farklı şeyler paylaşıyorsun canım. Bu seni diğerlerinden farklı kılıyor. Bu ürünü de ilk defa duydum çok farklı bir yapısı varmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim böyle düşünmenize çok mutlu oldum.Cildi ölü deriden arındıran çok başarılı ürünlerden tavsiye ederim kesinlikle..

      Sil
  5. Hangi sıklıkla kullanılmalı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada 2-3 kere kullanabilirsiniz, hassas bir cildiniz varsa haftada 1 yeterlidir..

      Sil
  6. Ben hergün yapıyorum bı sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz tahriş olmuyorsa, hassas bir cildiniz yoksa siz bilirsiniz.Ama haftada 2-3 kere normal kullanım önerisi aklınızda olsun..

      Sil
  7. Bir pakette 3 adet oluyor acaba kaç kullanımlık bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kullanım sürelerini ben kendim ayrılıyorum ki zaten belli oluyor belirli bir süre sonra lif ilk zamanki canlılığını yitiriyor,çalı gibi bir görüntü oluşuyor ve beyazlıyor hafif. O duruma gelince diğerine geçiyorum.

      Sil
  8. Merhabalar sadece ıslatıp yüzümüze sürsekte işe yarıyor mu ? Yada üzerine hangi ürünü alıp sıkmalıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, elbette tek başına da kullanabilirsiniz.Ama ben temizleme jeli ile kullanımı tercih ediyorum. İyice ıslatıp, rutin kullandığınız temizleme jelinizden az bir miktar sıkıp o şekilde kullanabilirsiniz, ben bu şekilde kullanıyorum.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel