Flormar Color Liner - 02 Psılocybın Blue

Flormar Bohemian serisinden büyük indirim vesilesiyle aldığım renkli eyelinerlardan 02 Psılocybın Blue bu yazımın konuğu.. Renkli eyeliner çok fazla tercih ettiğim ürünlerden değil aslında, çok renkli göz makyajları yapmadığım içinde renkli eyelinerlara pek elim gitmezdi açıkçası.Ancak malum Flormarın büyük indirimde 5 tlye düşmüşlerken en en kullanabileceğim renklerini alıp denemek istedim.. Diğer renkleri çok daha canlı rengarenklerdi ben en olabilecek renklerden 3 tanesinden yana kullandım tercihimi.. 01 V For Vıctory, 02 Psılocybın Blue ve 03 Olıve Branch..
renkli eyeliner

Yazıma konuk olan 02 rengi koyu lavicert pigmentasyonu gayet güzel bir renk. Biraz sıvı oldukları için bu eyelinerlar üst üste sürüm istiyorlar, diğer türlü rengini tam alamayabilirsiniz, yoğun değil akışkan yapıdalar zira.. 

Renkli gözlere yakıştırabildiğim gibi benim gibi koyu kahve ve ela gözlerede gidebilecek bir renk bana göre, lacivertin en koyu tonu buydu ve bunu çok daha rahat kullanabileceğimi düşündüm..Renkli makyaj sevenler için stok bile yapılabilir bir ürün bana göre, hala devam eden yerler var bildiğim kadarıyla denk gelirseniz stoklayabilirsiniz sadece 5 tl gibi bir fiyata düşmüşken :)

renkli eyeliner
Fırçaları incecik harika bir kolaylık sağlıyor özellikle ince bir şerit çekeceksiniz en ideal fırçalardan diyebilirim ucu..Kalıcılıklarını beğendim, gün içerisinde dağılma akma vs yapmıyor, öyleki en sevdiğim özelliklerinden biri diyebilirim, hatta çıkarırken bile bir tık zorluyor göz kapağımı.. 
renkli eyeliner

Alt kirpik diplerine özellikle uygulamada bu ve 03 rengi çok derin ve hoş b,r görünüm veriyor, bu şekilde de kullanmayı seviyorum, normalde de alt kirpik diplerime far ve kalem uygulamayı seviyorum bu ürünlerinde uygulaması gayet hoşuma gitti..

Flormar Color Liner benim sevdiğim ürünler içerisinde diyebilirim, orta düzeyde renkli eyelinerlar arıyorsanız indirim bitmeden göz atın derim..

14 yorum :

  1. ben eyeliner çekmeye bir türlü alışamadım. ama 5tl'ye düşünce benim de aklımı çeldi bu renk ve en kötü ihtimalle evde kendi kendime eyeliner çekme denemeleri yaparken kullanırım dedim. rengi çok hoş bence ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım deneye deneye bu eyeliner ile rahatlıkla alışabilir elin :) Bu arada alexa ilgili yorumuna cevap yazdım canım haberin olsun..

      Sil
  2. Rengi çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzelmiş canım iiyi günlerde kullan canım bulursam bende alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, eminim sende de çok güzel duracaktır :)

      Sil
  4. bende kahverengini almıştım internet sitesinden 2tl gibi bir fiyata :) çok memnunum keşke o zaman maviyi de alsaymışım çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 tl ne uyguna almışsın her rengini alsaymışsın aslında hediye bile edilirdi :) Teşekkür ederim ayrıca :)

      Sil
  5. Blog takip etkinliğinden dolaşa dolaşa geldim buralara, bende beklerim, sayfamdaki çekilişe de katılmayı unutmayınız :)

    YanıtlaSil
  6. Flormar indirimleri için Floarmar indirim kodu kuponu sitesini ziyaret edebilirsiniz, bence fayda var.

    YanıtlaSil
  7. Ya ben bu eyelineri bi turlu bulamadim nerden alabilirim bi yardimci olur musunuz lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri bir ara geldi ve kısa süre sonrada devamı gelmeden bitti.Sanıyorum yüksek ihtimal yoktur satışta çok üzgünüm..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel