Eklips Makyaj Süngeri / Blender Makeup Sponge

Makyajımı sıklıkla fırça ile yapıyorum.El ile daha doğal sonuçlar alsam da ne yazık ki pekte homojen olmuyor.Fırça çok daha pratik bir kullanım sunuyor. Hem pratik,homojen kullanım, hemde doğal sonuçlu bir bitişi sağlamak için makyaj süngerleri en çok tercih edilenlerden.Profesyonel makyaj artistleride çoğunlukla süngerlerden yardım almakta. Bende uygun fiyatlı makyaj süngerlerinden Gratis'lerde satılan Eklips markasının makyaj süngerini deneyimledim ilk olarak.Çünkü aklımda Beauty Blander var ve onun performansını çok daha fazla merak ediyorum..
makyaj süngeri,doğal makyaj
Süngeri suyun altında ıslattıkta ve iyice sıktıktan sonra bir peçete yardımıyla yine nemini alıp o şekilde kullanıyorum.. Islatmadan önce normal boyutlarda olan sünger ıslandıktan sonra 2-3 kat şişiyor çok tatlı bir hal alıyor :) Fondöteni yüzüme noktalar halinde dokundurduktan sonra süngerle pıt pıt hareketlerle yüzüme uyguluyorum. Oldukça doğal bir sonuç alıyorum. İncecik bir tabaka halinde uygulanmış oluyor fondöten. Uç kısmı burun kenarları ve göz altı için ideal uygulama sağlıyor.Yalnız ortadaki boğumlarını olmamasını tercih ederdim şahsen Beauty Blander'ın şekli göz altı uygulamada çok daha rahat uygulama sağlar diye düşünüyorum.Eklips süngerin ucu tamamıyla rahat bir uygulama yapmayı zorluyor biraz en azından ben pek rahat edemedim diyebilirim..


Süngeri her uygulama sonrası sıvı sabunla yıkıyorum.Her ne kadar fondöteni biraz emsede, arınması gayet kolay.Bu bakımdan zorluk çıkarmıyor bana fırçalar gibi uzun uzadıya uğraştırmıyor, makyaj sonrası heme temizleyip kaldırıyorum.
Ben süngeri ilk yıkamamda sıkarken fazla hoyrat davrandığım için yırttım, resimde de görebilirsiniz iyice sıkayım derken benim gibi delmesin tırnaklarınız uzunsa, dikkat edin kolay yırtılabiliyor zira..
makyaj süngeri,doğal makyaj
Uygun fiyatlı makyaj süngerlerinden Eklips'in bu süngerini tavsiye ederim.İlk olarak bu süngerle başlamak elin alışkanlığını sağlamak rahatlıüğını anlamak adına daha uygun diye düşünüyorum..

Eklips makyaj süngeri'nin fiyatı 7.90 tl Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz..

9 yorum :

  1. 5,6 aydır kullanıyorum çok sevdim ben bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  2. Bende de çubuklu olanı var ve gayet de memnunum ama şu beauty blenderlar watsonslara geldi geleli çok fena aklımı çeliyor :))
    Harika bir ürün yorumlama için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de çubuklu olan var, spirit markasının onu kullanmadım henüz duruyor çekmecede yakında açarım onuda :) Buradaki mağazalara gelmedi daha gelsinler, birde indirime girsinler hemen kapıcam bir tane :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Bilgileriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Beğenip işine yaramasına çok sevindim canım :) Evet fiyatına göre gayet başarılı bir ürün diyebiliriz :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel