Watsons Aydınlatıcı ve Nemlendirici Kağıt Maskesi

Tek kullanımlık maskeleri anlık yahut bir kaç günlük etkileri olsa dahi seviyorum. Çeşitliliği ve özellikle kore menşeli ürünleri ne kadar sevdiğimi, ilgili konularda dile getiriyorum yeri gelmişken.. Yine onlardan biri olan diğer bir çeşidini de kullandığım Watsons'un kendi ürünlerinden olan  Radiant&Brightening -tek kullanımlık kağıt yüz bakım maskesinden bahsetmek istiyorum..
bakım maskesi
Aydınlatıcı ve nemlendirici özellikli olan bu maske klasik kağıt maskelerden.Kağıt maskeler biraz zahmetli gelse de kullanmaktan vazgeçemiyorum ne yazık ki..Maskenin etkilerini tam olarak anlayabilmemiz için haftada 2-3 kez kullanmamız gerekiyor, üzerinde de yazıldığı gibi. Tek seferde vaat ettiği aydınlık görünümü görebilmeniz biraz zor, bende göremedim açıkçası. Zaten tek kullanımlık bir maskeden çok daha fazlasını beklemek yanlış olur. 

Verdiği nemlilik diğer severek kullandığım maskelere nazaran biraz vasat ancak yinede nem ihtiyacı duyan çok kuru olmayan ciltlere yeterli gelebilir diye düşünüyorum kısa bir sürelikte olsa.. Kullanım şekli, paketi açtıktan sonra maskeyi jelatininden ayırıp yüzünüze hava boşluğu kalmayacak şekilde yayıyorsunuz ve 20 dakika kadar bekledikten sonra kağıdı çıkarıp kalan losyonu parmak uçlarınızla masaj yapar gibi hareketlerle cildinize yayıyorsunuz. Daha sonrasında yüzünüzü yıkamanıza gerek yok, kalan losyon nemlendirme görevi gördüğünden ihtiyaç duymuyorsunuz ancak yinede tamamen tercih meselesi bazı kişiler losyonun verdiği histen rahatsız olup yıkayabiliyorlar..

bakım maskesi
Belirttiğim gibi Uzak doğu çıkışlı kozmetik-cilt ürünleri beni her zaman cezbetmiştir.Bu nedenle nerede Kore ve benzeri ülkeler çıkışlı ürünler görsem almak istiyorum, bu işi iyi yapıyorlar bence..

Maskeyi yüzümden çıkarttıktan epeyce bir süre sonra çektim,resimde kurumuş hali. Losyon tamamen kağıtta ve epeyce akışkan.Bu çoğu kağıt maskelerde bu şekilde, ilk kez kullanacak olanlar için belirtmek istedim..

Watsons Radiant&Brightening - Aydınlatıcı ve Nemlendirici kağıt maskeyi 1,99 tl ye indirimdeyken satın aldım, indirimsiz de 2-3 tl civarı, diğer çeşitleriyle birlikte bunu da en azından çeşitliliği seven biriyseniz denemenizi öneririm..

10 yorum :

  1. bu tür maskeleri sürekli kullanmak lazım ancak öyle fayda görülür diye düşünüyorum ben.. o yüzden memnun kaldığımdan 3-4 tane daha alıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım, sürekliliği olduğunda tamamen etkisi görülüyor..

      Sil
  2. Gerçekten çok zahmetli oluyor yapması :D Öyle olmasa daha sık kullanabilirdim ama yinede çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle zahmetli ama şımarmak ruhumuzda var :)

      Sil
  3. denemek lazım bana kagıt maskeler ben maske yapıorum bakım yapıyorum diye kendimizi şımartmak için kullanıyoruz gibi geliyor ama almaktan da vazgeçemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, anlık bile etkisi olsa verdiği his ve cildimle ilgileniyorum algısı yeterli geliyor biz kadınlara..

      Sil
  4. Tek kullanımlık maskelerden müthiş sonuçlar beklememek lazım zaten :)
    Bende sırf kendime zaman ayırmak hoşuma gittiği için kullanıyorum bu tür maskeleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama onu yoruyorum ama zamanda ayırıyorum düşüncesi vicdan rahatlatıyor :))

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel