Madame Coco Argan Vücut Spreyi

Madame coco kişisel bakım ürünlerini memnun kalarak kullanıyorum genel itibariyle.. Gerek el kremleri, gerek duş jelleri, el sabunları gerekse vücut losyon ve spreyleri içime sinerek kullandığım ürünlerinden..Daha bir çok kişisel bakım ürünleri var markanın.. Bu yazımda yine çok severek kullandığım tatilde bile çantamdan eksik etmediğim Argan yağlı vücut spreyinden bahsetmek istiyorum..

vücut spreyi

Argan yağlı vücut spreyi cildinizde çok hoş bir ferahlık bırakıp serinlemenizi sağlıyor.Ayrıca argan yağı ile zenginleştirilmiş olması cildinizde çok hoş ve kalıcı bir koku bırakmasına neden oluyor. Diğer vücut spreylerini de severek kullanıyorum markanın ancak favorim kesinlikle bu Argan yağlı olan spreyi. 

Kokusu bana, saçma belki ama vintage  havası veriyor :/ Eskilerden birşeyi anımsatıyor bana, bu yüzden spreyi uygulayınca bir yerlere anlık gidip geliyorum garip bir şekilde. Diğer spreylerden biraz daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim, diğerlerinide severek kullanıyorum ancak kalıcılık kokusunda bu bir tık önde.. 
Doğal yağlarla zenginleştirildiği için kokusunun kalıcılığı daha iyi olduğunu satış danışmanı arkadaş özellikle kasada belirtmişti, daha bir severek aldım.200 ml lik şişelerde gayette bereketli spreyler..

Madame Coco Argan Yağlı Vücut spreyi net fiyatı 29,75 tl ancak zaman zaman şuanda sitesinde de olduğu gibi indirime girebiliyor, 7,45 tl şuan satışta, tüm kişisel bakım ürünlerinde bu indirim mevcut sanıyorum ki, dilerseniz bir göz atıp değerlendirmeye başlayabilirsiniz..Bende indirim döneminde edinmiştim, özellikle el kremleri ve vücut spreylerine bir bakın derim..

12 yorum :

  1. Zevkine güveniyorum, Madame Coco'ya gidince alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende severek kullanırsın canım, teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Gerçekten fiyatlar çok uygunmuş şu anda :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen stok yapılacak kadar uygun olmuş fiyatları:) Teşekkür ederim canım..

      Sil
  3. Madam coco vücut spreylerini denememiştim :) zevkine güveniyorum deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim, şimdilerde fiyatıda epey uygun :) Teşekkür ederim canım..

      Sil
  4. bu ürünü merak edenlerdenim tanıtman iyi olmuş canım ben de madam coco'nun vanilyalı vücut spreyini kullanıyorum ve seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim canım, bunada bir bak seveceğinden eminim :) Vanilyalısını da ben denemedim bende ona bir bakayım :)

      Sil
  5. Geçen haftasonu bir dolu aldım cidden fiyatları çok iyiydi ama ne yazık ki bende kalıcı değillerdi bu da dahil :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullan canım o halde :) Acaba ciltle alakalı mı ki? Benim cildimde buram buram bir koku kalıyor çok ilginç :/ :(

      Sil
  6. ben adanadayim bulamadim lutfen yardimci olun bana sadece ankarada varmis argan vucut spreyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'da yaşamıyorum maalesef, burada da bir süredir göremiyorum. Yenilenip gelebilir yada çekilmiş olabilir. Umarım kalkmaz sevdiğim bir ürün zira.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel