Bebak Leg Make Up - Bacak Fondöteni

Tatile çıkmamış, yeteri kadar güneşlenmemiş yahut çorap pürüzsüzlüğünde bir ten isteyenlerin ilk tercihi bacak fondötenleri. Bilinen bir kaç markanın bacak fondöteni mevcut, çoğu zaman kurtarıcı niteliğinde bu ürünleri seviyorum. Bebak markasının ürünleri sevdiğimi her fırsatta yazıyorum Bebak bacak fondöteni'de yine o başarılı olan sevdiğim ürünlerinden.. 

Fondötenin 4 farklı renk seçeneği mevcut.01 Light Tone, 02 Medium Tone, 03 Tan Tone, 04 Dark Tone.. Ben mağazada ayak bileğimde deneyerek satın almıştım, bu nedenle cildime tam uygun olan rengi seçmiş oldum. Rengim 03 Tan Tone.. Çorap giyinmişçesine pürüzsüz ve satin bir görüntü veriyor.. 

Bebak Leg Make Up - Bacak Fondöteni
Fondötenin önemli püf noktaları var uygulamada.Çünkü bunlara dikkat etmezseniz sonucunu net olarak alamayabilirsiniz keza ilk kullanımda bende biraz bocalamış asıl uygulamanın nasıl olduğunu öğrenince daha sağlıklı bir sonuçla karşılaşmıştım..


Kullanımda dikkat edilmesi gereken noktalar.
  •  Ürünün arkasında da yazan şişeyi iyice çalkalamak kısmını abartın! Şişeyi epey bir çalkalayın, bir iki sallayıp bırakmayın, iyice karışması gerekiyor ürünün. 
  • Bacağınıza uygulamayı ister avucunuza sıktığınız bir miktar ile yapın, isterseniz de bacağınıza 20 cm uzaklıktan yukarı aşağı yaparak püskürtün. Elinizle bacağınıza yedirirken ince bir tabaka halinde eşit miktarda yedirmeye dikkat edin, renk daha net belli olsun diye kalın tabaka halinde bırakmayın, bu kurumasını zorlaştırır..
  •  Kullanım talimatında 5 dk bekledikten sonra kıyafetinizi giyebilirsiniz yazıyor ancak siz 15-20 dk kadar bekleyin derim.Ne kadar dikkat ederseniz edin yedirmeden kaynaklı kuruma süresi 5 dakikadan fazla sürebiliyor.. Süresinden sonra rahatlıkla kıyafetlerini giyip çıkabilirsiniz. Akma, bulaşma vs yaşamıyorsunuz.
  • Çıkarma işlemini banyoda lif ve sabunla ovarak rahatlıkla yapabilirsiniz.. 

Bebak Leg Make Up - Bacak Fondöteni
Bebak bacak fondöteni'nin fiyatı 35 - 40 tl arasında değişiyor. Gratis, Watsons, çeşitli kozmetik mağazalarından ve online satış sitelerinden temin edebilirsiniz..

14 yorum :

  1. sally hansen'e iyi bir alternatif bence bu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle..Bu böyle başarılıysa Sally Hansen çok çok daha iyidir..

      Sil
  2. Flormar'ınkini gördüm ben de muhakkak bir tane denemek istiyorum bu da aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç tavsiye etmem canım, flormarınkini de kullandım hatta yazısınıda yazıcam, karşılaştırmada aynı zamanda, boşa para vermiş olursun onun yerine bunu almanı öneririm..Flormarda bulaşma had safhada..

      Sil
  3. ne güzel ince çorap giymemek için ve pürüzsüz bacak görünümü için kullanılabilir bir ürün =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son derece işe yarar bir ürün canım, denemelisin :)

      Sil
  4. Ben Sally Hansen'ı denemiştim memnun kaldım ancak en açık rengi bile koyu kaldı tenimde buna hemen bakıyorum öyleyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Sally Hansen'i çok merak ediyorum, umuyorum onuda deneyince memnun kalıcam, bu da ona güzel alternatif ama :)

      Sil
  5. yaz için önemli bişi desenee :)

    YanıtlaSil
  6. denemekten çekiniyorum bu ürünü nedense ama çok güzel incelemissin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında rahatlık veren bir ürün, çekiniyorsan indirim gibi döneme denk getirirsen alıp dene derim, seveceğini düşünüyorum canım.. :)

      Sil
  7. Bunlar denizde çıkıyor mu acaba

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel