Alix Avien Terracota (Mucize) Pudra - 01

Mucize pudra diye adlandırılan, bir çok kişinin severek kullandığı bir ürün olan Alıx Avien Terrracotta pudrası bu yazımın konuğu. Aslında ben bu pudranın 03 numaralı olanını kullanmıştım, sanki bana biraz koyu geldi düşüncesiyle bitince transparan diye geçen 01 numaralı olanı satın aldım. 01 de sanki açık kaçtı yüzüme, bitmeye yakın zaten, bitince yine 03 olanını alıcam sanırım..
 Alix Avien Terracota Pudra - 01
Ürünün içerisinde E vitamini bulunmakta böylelikle tüm gün nemlendirmeyi vaad ediyor.. Ben bu etkiyi pek hissedemedim açıkçası. Pudra ortanın üzerinde yükseğe yakın bir seviyede kapatıcılığa sahip, mucize denmesinin nedeni sanıyorum ki bu özelliği olsa gerek. Cidden kapatıcılığı muazzam, tek bir pudra ile fondöten kapatıcılığına erişebiliyorsunuz ancak çok fazla pul pul görünüme neden olamaya müsait, dikkatli olmak lazım. Bu nedenle bir fırça yardımıyla ürünü hafif uygulamanız daha sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için ideal. Kat kat sürümde maske etkisi bırakabiliyor ne yazık ki, yapısı kalına yakın. Sünger ile kullanımda çok daha fazla kapatıcılık elde edebiliyorsunuz, ancak çok çok iyi nemlendirmemiş cildinize süngerle uygulama yapmamanızı öneriyorum, zira maske görünümü vermesi içten bile değil..
kapatıcı pudra

Tek başına kapatıcılığı oldukça başarılı olan bu ürünü fondöten üzerine çok ince bir tabaka halinde uygularsanız muhteşem bir makyaj elde edebiliyorsunuz. Özellikle kış ayları için çok güzel pürüzsüz bir makyaj çıkarmak adına çok uygun bir pudra..
kapatıcı pudra
Tamamen mat, içerisinde ışıltı barındırmayan yapıda. Ürünün en sevmediğim özelliği ambalajı, her iki pudramda da ambalajında oynamalar oluştu, pudranın olduğunu kesim altından çıkıyor ne tuhaftır ki, bu fiyata bu özelliklere sahip ürünün biraz daha kaliteli bir ambalaja sahip olabilirdi diye düşünüyorum.. Çok fazla olmamakla birlikte resimde de görüldüğü gibi tozutmaya müsait..

Alix Avien Terracotta pudra'nın fiyatı 40-45 tl arası. İndirim dönemlerinde daha uygun fiyata en azında denemek adına bu başarılı ürüne sahip olabilirsiniz..

10 yorum :

  1. gosh'un BB pudrasını da tavsiye ediyorum çok güzel ve ince yapılıdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklıma yazdım canım, mutlaka inceliycem, teşekkür ederim..

      Sil
  2. güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bende bir süredir Gosh kullanıyorum ama bu pudranın iyi yorumlarını da okumuştum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gosh'un pudrasını da merak ettim öneri almıştım, sizden de duyunca daha bir ilgimi çekti :)

      Sil
  4. Hafif dokunuşlarla uygulandığında gerçekten çok güzel duracağına eminim, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hafif dokunuşlarla uygulandında çok hoş duruyor, teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel